Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Samsung Gear S3 és Gear S3 Frontier Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
-
poero
aktív tag
Köszi a gúnyos hozzászólást, de nekem nem attól okosóra az okosóra hogy nezegethetem rajta a GPS pozícióm, valamint folyamatosan méri a pulzusom. Kipróbáltam mindkettőt, hétköznapi életben felesleges mindkettő. Térképet úgyis a telefonomon nézek, az nem érdekel hogy lássam merre futottam, mert azt meg pontosan tudom. A pulzusom is megmérem ha akarom, de edzéshez inkább használom a mi-Band-em, kisebb-könyebb-strapabíróbb. Én értesítésre, üzenetek olvasására, annak megnézésére hogy ki hív mielőtt előveszem a telefont, zenehallgatáskor hangerő szabályzás meg léptetésre használom. De se nem böngészek és nem olvasok e-book-ot rajta mint néhányan. De lehet Te ezek közé tartozol?
Valamint annak a 2 funkciónak a kikapcsolásával én 4 naponta töltöm, igy a Te kb mindennapos töltéseddel szemben én adott 1 év alatt negyed annyi ciklust teszek az akksiba. Lehet ezért is bírja meg közel 1 év távlatából is 4 napig a használatommal. -
Márkaszervizben biztosan cserélik, ez nem user errornak néz ki, nekem ennél már neccesebb dolgot is cseréltek gariban, pl. bőr szíjat a classichoz, megütődött lünettát. Nem szoktak ilyennel szarakodni. Ha bolti garis, akkor lehet, hogy nem. Be kell vinni és kérni a javítást. Beküldik a szervizbe ott meg eldöntik. Nincs vesztenivalód.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest