Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luigi962
őstag
Na ezt most nagyon nem vágom! 08.20 körül jött a Wearable frissítés ami 107 Mega volt/ 2.2.11.22081151/ Most jelzett megint, hogy van frissítés, szintén 107 Mega és 2.2.11.22083151 ! Na ez mi?
-
norbert1998
nagyúr
Este kissé felhúzott az óra.
Tegnap elég oskat nyomkodtam, hiszen még újdonság. délelőtt 10-től estig olyan 55 százalékra merült le. Ekkor kikapcsoltam mobilnetet, wifit az állapotsávról. Ezentúl nincs bekapcsolva semmilyen aktivitásfigyelés, emrt amúgy nem érdekel. És lefeküdtem aludni. Ez olyan 10 ór körül volt. Éjfélkor rezgett, hogy lemerült, 15%. Há'mondom mi a fene?
Mobilapp írja mobilhálózat 25% energiahasználat. Ő oké. Reggelre ki is kapcsolt, hiába tettem energiatakaerékosba.Az állapotsáv a mobilhálózatot csak automatába teszi. Ahol aludtam, ott térerő szinte nincs is.
Ez lehet az oka, vagy valami komolyabb hisztéria?
Hogy tudom kikapcsolni nem csak a mobilnetet, de a telefonhívás/sms fogadást is, tehát a teljes cellular-t rajta?
-
axlfsi
veterán
válasz szilasz007 #9184 üzenetére
Igen, jól tartja, ha egyáltalán nincs használatban. Habár nyilvánvalóan minimálisan ugyan, de kikapcsolt állapotában is(!) vesz fel valamennyi delejt az akkuból, bármennyire is hihetetlen.
Az elektronikai részletekbe most inkább ne menjünk bele, aki nem hiszi, ne higgye, egyáltalán semmi bajom azzal, szíve joga
Tehát, igenis függ mennyire van gyárilag feltöltve (ami olyan 50% körül szokott lenni, 40% általában, szinte bármilyen beépített akkus termék eseteben),... hogy ez jelen esetben az órának mennyire elég kikapcsolt állapotban,... fene se tudja. De le lehet tesztelni, ha gondolod.[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
flegga92
senior tag
válasz norbert1998 #9203 üzenetére
Beállítások/Kapcsolatok/Mobilhálózatok/Mindig kikapcsolva
Valamelyik nap nekem is feltűnt, hogy miután hazaértem a kutyasétáltatásból, és kapcsolódott a telefonhoz, nem kapcsolta ki mobilhálózatot. Ebből a menüből ki/be kapcsoltam azóta jól működik. -
Winchester95
őstag
Valakinek ötlet hogyan tudok a gyári appban lejátszási listát csinálni?
-
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #9208 üzenetére
Csináltam egy mappát, beletettem a számokat majd 2X újra kellett indítani hogy jó legyen.
Vicc az egészben hogy maga a rendszer lassú és tele van hibával.
Ez futás közben a megtett km és a térképen való visszakövetésnél is látszik.
Egy pár év és remélem jó lesz minden. :D -
jacis
nagyúr
Lehet már tudni, hogy mikor kapjuk meg az új wear rendszert?
Az új számlapok nagyon tetszenek és már nagyon várom, hogy megkapjuk őket.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Exelsior
senior tag
válasz norbert1998 #9203 üzenetére
Én bekapcsoltam a repülőgép üzemmód és igy növekedett az üzemidő. Csak akkor kapcsolom ki ha kell a E-sim vagy a mobilnet. BT-n úgy is van net meg minden. érezni hogy az ESIM és a GSM sokat zabál.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Exelsior
senior tag
válasz norbert1998 #9212 üzenetére
Először kikapcsolja. De vissza kapcsolod csak a BT-t és úgy is marad.
telefonon is igy működik. BT tud működni mert nem kötelezi a repülőgép szabály az OS-ben. Tud függetlenül is működni tőle.Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Antipasti
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta rendelkezem gw4 lte classic-al. Elsősorban sport miatt,főképp futás miatt,a teló hurcolása és a pulzus kontrollálása miatt,azonban ez utóbbi elég hektikus,ha folyamatos mérésben van a kezemen sokszor kihagy-edzés közben gondolom,mikor jobban rázkódik a kéz meg még inkább ...
Van vmi jó ötlet,h h tudom a pulzust méretni? Van bevált tapasztalata vkinek?
Köszi -
Csocsesz75
őstag
válasz Antipasti #9216 üzenetére
Az edzés nélküli folyamatos pulzusmérésnél ugyan ez van. Ha mozog a kéz nem tud mérni. Vagy csak villog a puzus érték, vagy a villogó pulzus érték felett ott az időpont, hogy mikor tudott utoljára mérni. A Watch 5 ugyanilyen. Kuka a pulzusmérése, szinte csak mozdulatlan kéz esetén tud mérni.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
Miért volt ma megint 107mb frissítés az appban?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Luigi962
őstag
Akkor az jó, most menj az óralapok ikonra és a Grafikus szekcióra, ott lesz az Animáció száma, Kavicsok, Virágoskert. Ezek alján a nyíl, töltsd le őket. Azután az Informatív részre menj és ott a Profi analóg, Kinetikus számok, Információs tábla ezeket is töltsd le és meg is vannak az új számlapok!
-
Luigi962
őstag
válasz vodrosjozsi #9221 üzenetére
Jó kérdés, ennyi volt 08.20.-a körül is, de akkor tudtuk mi jött
-
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9222 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, most is futottam bő 1 órát és semmi anomália nem volt vele, ha előfordul újra nálad, szerintem cseréltesd. Én már lassan 2 hónapja használom, kifogástalanul működik. Ha netes rendelés, 14 napon belül minden indok nélkül elállhatsz a vásárlástól. Ne hagyd annyiban.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Luigi962
őstag
Aki berakta a GWallet alá az OTP-s kártyát az Simple v. Simple Plus alkalmazást tolt fel az órára?
-
-
Button
aktív tag
lehet annyira evidens lesz a kérdés, hogy nem jövök rá
de olyat hogyan lehet csinálni, hogy felébresztem a kijelzőt, ránézek bármi adat miatt és ki is kapcsolom azzal a lendülettel
szóvalhogy nem 15 sec, azonnal amikor akarom
mert azt nem feltételezem, hogy nem lehet, inkább azt, hogy nem jövök rá -
Button
aktív tag
válasz Csocsesz75 #9238 üzenetére
ha nincs jobb.. akkor valamire jó
de ez az egész csuklós dolog nekem teljesen bizonytalan, nem véletlen kapcsoltam ki
pl ahogy 1 kopp a be, úgy lehetett volna 1 kopp a ki.. vagy ilyesmire gondoltam (konkrétan annak nincs is funkciója, hogy a gombokról már ne is beszéljek, ami igen korlátolt ) -
Napost... kapott valaki mostanában órára frissítést? Nekem jelenleg FVD4, SP 2022.05.01. van fent. Biztonsági javítás azóta sem jött...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Beaumont
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #9242 üzenetére
Hosszu ideje semmi nem jott ra.
"Te mondd, hogy gazdasági növekedés, a te hangod mélyebb."
-
bordi10
senior tag
válasz st3v3np3t3r #9242 üzenetére
8 db post-ot olvass vissza
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
válasz Luigi962 #9229 üzenetére
Az OTP-s kártya elvileg nem kompatibilis GWallettel, Simple és Simple Plus app meg nincs WearOS-re
OTP-s kártyát Curve kártyán ketesztül lehet hasznàlni...
Legalábbis nekem nem fogadta el az OTP-s kártyát a Google Wallet és a Play áruházban nem jelzi sem a Simple, sem a Simple Plus,hogy telepíthető az órára.Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
bobace
addikt
válasz st3v3np3t3r #9245 üzenetére
Kiirja, hogy az ön bankja még nem támogatja ezt a fizetési módot, én is raprobaltam a múltkor.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Inclitus_pv
tag
válasz st3v3np3t3r #9245 üzenetére
en Revolut-tal hasznalom, szinten OTPs vagyok amugy. teljesen ingyenes, krealtam egy virtualis kartyat, arra fizetek be bankkartyas fizetessel az OTPs szamlamrol (tehat meg utalasi dij sincs), a Google Walletbe a Revolutos virtualis kartya van hozzaadva, tokeletesen mukodik.
-
evabf
tag
Sziasztok, augusztus 27-én lettem boldog - azóta kevésbé boldog - tulajdonosa egy Watch 4-nek. Beállítottam rajta mindent, e-simet, Samsung Health alkalmazást, alvás- , pulzus- és stresszfigyelést, naptárt, stb. Ami a nagy problémám, az az, hogy az akksi iszonyat keveset bír. Eddig sem remekelt akksi idővel, de azt gondoltam, napi egy töltés belefér, viszont ma hatalmas csalódást okozott. Délelőtt 11-kor levettem a töltőről,100%-ra feltöltve, ekkor 15 óra 55 perc hátralévő időt mutatott, viszont délután fél hatra már nullára merült. Nem nyomkodtam túl sokat, ezért is nem értem, miért bírt ilyen keveset az akksi. Van értelme tovább próbálgatni az energiatakarékossági beállításokat, vagy vizsgáltassam be gariban? Bármilyen ötletet szívesen meghallgatok, köszönöm.
-
RockCNC
senior tag
Akinek van 5 pro-ja az megírná mennyit bir az aksija?
Vagy van topikja már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest