Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz Luigi962 #9151 üzenetére
Volt Watch órám és az régen folyamatosan követte a pulzusom. Nem kellett 15mp mérési idő, bármikor ránéztem a kijelzőre, mindig az aktuális pulzusom láttam. Esetleg a véroxigénhez kell 15mp, hogy megmérje. A pulzus amikor az órára nézek, mindig az aktuálist mutatta.
Vagy visszafele fejlődött az elmúlt 2 évben a technika, mondjuk már ezen se lepődnék meg...
Honor 200 Pro
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Futáshoz ki melyik BT fülest ajánlja az óra mellé? -
Feri1990
tag
A gyári óraszámlapokon folyamatosan változik az érték ha az állandó pulzusmérés be van kapcsolva. A health appban viszont csak sávokban látod min-max értéket :( Amikor kijött a watch4 még folyamatos értékek voltak, viszont sok embernél szakadások voltak a mérésben és valszeg így oldották meg, hogy ne legyen annyira feltűnő.
Nekem is Polar volt előtte, az gond nélkül mérte és stabilan (mondjuk az kimondott sportóra) -
osonte
őstag
válasz Feri1990 #9154 üzenetére
Köszi!
A Huawei is kivette ezt a funkciót. Ezekszerint ez a trend. Gondolom legalább azért figyelmeztet ha túl magas a pulzus nyugalmi helyzetben. Nekem a magas pulzussal vannak gondok. Sajnos több anyagi keret nincs és még ez az óra tűnik legjobbnak 60 ezer Ft-ért.
Honor 200 Pro
-
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9153 üzenetére
Én Edifier TWS1 Pro-t vettem mellé, kifejezetten futás volt a cél, mind a telefon (S10), mind az óra tökéletesen vezérli az eszközt.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
krisz12071
aktív tag
Nálam 100 van megadva maximumnak,de még sosem riasztott.
Mondjuk ahogy nézem,10 percig kell a megadott érték felett lennie folyamatos mérésnél.[ Szerkesztve ]
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
osonte
őstag
válasz krisz12071 #9158 üzenetére
Honor 200 Pro
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok
Vettem egy 4 Classic-ot, de nem kapcsolódik. Se Xiaomi, se Samsung telefonnal. Mindkét eszközön a Google fiók utáni pöttyökkel (csak pöttyök pörögnek a galaxy wearable appban, felirat nélkül) elakad. Volt az órán recovery reset is már. Appnak adatai törölve voltak. Így sem megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1990
tag
válasz norbert1998 #9161 üzenetére
Nálam is volt hasonló, a samsung health appon keresztül sikerült összepárosítani, és onnan összekapcsolta a wearable appal is.
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Ha ti most vennétek órát, választanátok a watch 4 classicot 46mm változatban? Watch 5 nagyon drága nekem és samsung teló mellé ezt gondoltam.SM s21+
-
-
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9164 üzenetére
Jóval olcsóbb (kb. fele) és nem csúszik, ellentétben a Buds 2-vel. Nekem is az volt tervben elsőre, de a fórumokat böngészve sokan ajánlották ezt, a zene minőségében felveszi a versenyt a Buds 2-vel, ráadásul a vízállósága is jobb annál. Valamint a Buds több ember véleménye alapján nem marad meg a fülben intenzív sportoláskor, igazgatni kell, ezt meg csak beteszem és úgy is marad. Én is izzadok futáskor nem is kicsit, és eddig ez semmi problémát nem okozott a fülesnél. Nem csalódtam benne, ha újra választanom kellene, újra ezt venném.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Feri1990 #9163 üzenetére
Sikerült végre Meg kellett noszogatni egy iPhone-nal (!), utána már ment az én telefonommal is. Meg minden bejelntkezési marhaságot skippelni kellett.
Amúgy ez a 42 mm-es. Sajnos csak ilyen volt elérhető ezüstben mélyen 100 ezer alatt, és azt is a világ összes cornercuttingját beáldozva sikerült LTE verzióban beszerezni. Nem mondom, hogy bánom, mert amúgy elég vékony csuklóm van, sokáig vékony kölök voltam, aztán amikor ez változott, a csuklóm nem ment utána
-
rep3at
őstag
Egy hónap használat után kezd egész jól beállni az üzemidő, több nyomkodás esetén másfél, kevesebbnél két nap, így már azért egészen elviselhető. A kezdeti csalódást lassan átveszi az elégedettség
Forward thinking. كرر
-
bordi10
senior tag
Próbáld ki a Watch5 gyári óraszámlapját, én ezt használom, mióta megkaptuk hivatalosan.
Tegnap reggel 7:20 körül vettem le 100-ról, olyan jó 10 órát rajtam volt, este repülő mód, most így állSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Watch 4 44mm. Kb szeptember óra polcon, nem volt töltve, aksinak okozhatott problémát??
(Venném nem garis)[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
válasz szilasz007 #9182 üzenetére
10-11hónap alatt vajon lemerült csontra?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Ateszpapa
addikt
válasz szilasz007 #9182 üzenetére
Telekomtól vettem az órát és annyira le volt merülve, hogy bekapcsolni sem kapcsolt be.
-
norbert1998
nagyúr
Korábban mondtátok, hogy ment fel a Simple az órára. Azzal a módszerrel még feldobtam mellé a Facebook és Messenger Lite-ot, Youtube GO-t. Van egy XDA topik, ahol az ilyen hasznos appokat linkekkel kigyűjtötték. Elég menő. Beaktiváltam az eSIM-et is, most már teljesen önálló az óra minden tekintetben
-
pasztoha
tag
válasz norbert1998 #9187 üzenetére
Melyik szolgáltatótól van az e-sim?
-
pasztoha
tag
A google fiók bejelentkezésnél lefagy a telefon telepítés közben. Redmi note 10s Valaki tudna segíteni, hogy mi a baj?
-
Luigi962
őstag
válasz norbert1998 #9187 üzenetére
Belinkelnéd az xda-s topikot? Köszi.
-
Winchester95
őstag
Na már meg is jött.
Sajnos nincs Magyar teszt, leírás vagy használati utasítás.
Elsőre nagyon jó, súlyzós edzés közben nem esik ki, holnap jön a futás.
Viszont össze vissza pause, léptetés stb...megy akkor is ha alig érek hozzá.
Kellene egy használati utasítás ami Magyar... -
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9196 üzenetére
Nálam ilyen nincs, csak akkor pause-ál, halkul, hangosít ha hozzá érek, igaz érzékeny, de ezt szerintem nem lehet felróni neki. Az se lenne jobb, ha erősen kellene nyomni, ütögetni, stb. Van benne egy manual, igaz angolul, de a főbb funkciókat leírja. Szerintem nem is kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs