Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#73029888 törölt tag válasz  Bandusek

üzenetére Bandusek

üzenetéreNem rossz,de nekem a Wifi és a kamera nem működik benne  Az international kernelt ha felrakod hozzá akkor működni fog az alsó érintésérzékeny gombok. CM9-et fel kell rakni előtte,aztán mehet a PAC-man ROM. Ha kijavítják a gondokat (Wifi és Kamera) akkor felrakom majd. Am érdekes hogy ez a harmadik CM10.1 ROM amiben nekem nem működik a Wifi. (Telepítés után bekapcsol és működik,de újraindítás után már nem tudom bekapcsolni,de a BT az működik) Ez a PAC-ROM a legjobb CM10.1 JB ROM a Galaxyra. 
- 

üzenetére Bandusek

üzenetéreA CM9 telepitése előtt kell Wipe.Ha megvagy a CM9 telepitésével akkor Reboot Device és hagy hogy álljon fel a CM9.Ha felállt akkor ismét menj a Recovery menübe,majd megint Wipe és telepitsd a CM10.1-et. A hiba az hogy ha bekapcsolt állapotban ha töltöre dugod akkor azt hiszi hogy USB van bedugva. (Lehet kikapcsolt állapotban is ezt hiszi) 
- 

üzenetére Bandusek

üzenetéreTitanium Backup Pro,stb. Jó hírem van: A CM10.1-nek új változata jelent meg amiben működik a hátlapi kamera+videó rögzítés +GPS is fixálva van. Hátrány: No BT,Az előlapi kamera nem működik még,és valami töltési probléma is van. Kísérletező egyéneknek: Telepítése: Custom Kernel majd CM9 [link] majd CM10.1. Ha felraktad akkor a Build.prop-ba ezt megkeresed: qemu.hw.mainkeys=0 és a 0 helyett 1-est írsz.És így lesznek Softwares Gombok  
- 

- 

Vyndree őstag válasz  Bandusek

üzenetére Bandusek

üzenetéreNekem ez van fent. 
 Majd jön Makoj20, már én sem tudom melyik a gyári és melyik nem. 
- 

üzenetére Bandusek

üzenetéreLépésről-lépésre ezt kell követni és tuti sikerülni fog. Fontos, hogy a gyári rom és kernel legyen rajta, máskülönben nem fog sikerülni. Elég sok buktat van még ezen kívül, de a leírásban minden benne van. Olvasd el figyelmesen akár többször is és a videót is érdemes megnézni. Amíg nem vagy tisztában mikor mit csinálsz, inkább bele se fogj. 
 Nekem a gyári rom volt rajta, de a kernelt nem cseréltem vissza, fél napot szenvedtem. Tedd rá a korábban ide is linkelt 2.3.6-ost és a kernelt, majd az általam linkelt SuperOneClick-et.
- 

üzenetére Bandusek

üzenetéreGyári ROM rootolva, kernel nem cserélve. 
 SuperOneClick v2.3.3
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Autós topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Rap, Hip-hop 90'
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ZSENIÁLIS!
 ZSENIÁLIS!