Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

agabe addikt Ha jol gondolom a droidos telefon az motorola? 
 nem tudom mit nem lehet beallitani ezen....vagy arra gondolsz, hpgy a telefonok es ekozott mi a kulonbseg?
 a gsm modulon kivul semmi. ugyanaz a hardware mint a galaxy s teloe.
 marketrol nem talaltam meg olyat ami ne telepult volna.
- 

kerekfej őstag Siess, mert csak 19-ig van akció az Euronicsben. 
- 

kerekfej őstag A Samsung azokra is gondolt, akik az Android Market már-már túlburjánzó kínálatában teljesen elveszettnek érzik magukat. Számukra készült a Samsung Apps, mely a gyártó által leginkább letöltésre méltónak talált tartalmakat vonultatja fel. Természetesen kapunk Android Marketet, bónuszként pedig egy Samsung Apps (ez nagyjából a Samsung saját Market-je) nevű programot amivel egyéb appokat tudunk letölteni, pontosabban tudnánk mivel jelenleg elég szegényes a kínálat, ami persze idővel változhat. Itt 1 videó a készülékről 
- 

Mymelody aktív tag 
- 

kerekfej őstag Ezt olvastad? Ugyanaz (ARM Cortex-A8 1GHz cpu, PowerVR SGX540 vga, 512MB ram) a hardver van benne, mint a Galaxy S telefonban ami van, a Galaxy S Plus (változás Qualcomm MSM8225T 1.4GHz cpu)-ban is csak a cpu erősebb. Android 2.3-at is megígérték. Szerintem vedd meg ha akarod vagy kell, mert az ára nem fog csökkenni tovább a 27%-os áfa és a magas $ miatt, ráadásul közeleg a karácsony is így a drágulás sem kizárt. 
- 

Azt, hogy neked érdemes-e megvenni, azt csak Te tudod eldönteni (mert te ismered a saját szempontjaidat, anyagi lehetőségeidet, stb.) Mi abban tudunk segíteni, hogy ha van kérdésed, megválaszoljuk (ha tudjuk). Én tervezem, hogy írok pár tapasztalatot általánosságban, de egyelőre még csak az ismerkedésnél tartok. Na jó, pár dolog előzetesnek. Én hurcolászásra (is) vettem, arra szerintem pont jó. Álló helyzetben még éppen elfér az ember tenyerében, és még néhány egyszerűbb művelet (lapozás, görgetés) el is végezhető vele. A fekvő használat már kétkezes. A relatíve nagy kijelző bizonyos alkalmazásoknál kimondottan hasznos (böngészés, ebook, térkép, játékok, stb.), máshol kevésbé, és sajnos vannak alkalmazások, ahol hasznos lehetne, de vagy az alkalmazás vagy maga az android nem él vele (pl. felugró menük másfél centis betűkkel?) Talán majd a 2.3. Maga a készülék egy masszív, relatíve súlyos darab. Az aksiidő (nagyrészt offline használat mellett) bőséges (és a töltési idő is annak tűnik  ). GPS-t párszor próbáltam, van ahol szinte azonnal talált jelet és pár méteres pontosságúnak tűnt, van ahol 10 perc alatt sem (TV torony mellett, lehet, hogy azt nem szerette). A google maps-szal offline is használható. ). GPS-t párszor próbáltam, van ahol szinte azonnal talált jelet és pár méteres pontosságúnak tűnt, van ahol 10 perc alatt sem (TV torony mellett, lehet, hogy azt nem szerette). A google maps-szal offline is használható.A "lapozás" funkció egyelőre nagyon hiányzik, gépelni nehézkes rajta, és az összetaperolt képernyőt továbbra is undorító látványnak találom...  
- 

Android: 2.2.2, kernel: 2.6.32.9, build: FROYO.XXKD6 (persze lehet, hogy ez gyártási sorozattól is függ.) Állítólag lesz rá 2.3-as android, de mivel egy már eladott készüléket támogatni nem nagy biznisz, ezért a legtöbb gyártó megmarad az ígéretek szintjén... (És persze kérdés, hogy mennyire macerás, pl. csak szervízben végezhető el.) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Óvodások homokozója
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Billentyűzet gondom van
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)