Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszBaba
csendes tag
válasz Kevin's #7441 üzenetére
Kitörölötem azt a Facebook fiókot aztán újra hozzá csatoltam, összeszedte a névjegyeket de a képeket nem rakta még mindig oda Próbáljak közte egy restartot? De köszi a tippet
Meg amikor a névjegyzékbe beírom a teljes nevet nem ajánlja fel, hogy összekapcsolja a facebook névjeggyel, amit azelőtt szintén felajánlt.
[ Szerkesztve ]
-
vidobali
aktív tag
válasz Kevin's #7607 üzenetére
How to install:
Extract the zip in SDCard --> clockworkmod --> folder (for example JB) --> files hereGo to CWM --> Backup & Restore --> Restore from internal storage
Magyarul: Telefon belső memória gyökerébe kell felmásolni, ClockworkMod (CWM) -el inditani a telót, ott kiválasztod a restore-t és onnal telepíted
[ Szerkesztve ]
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Kevin's #8899 üzenetére
De ez nem stimmel. A trénél a telefonokat érték szerint 3 csoportba sorolják, ezek határozzák meg a biztosítás árát. Ezen belül van kétféle biztosítás az alap és az extra, az utóbbi lopás ellen is véd.
Namost ha Tiéd havonta 1000ft és lopás ellen nem véd akkor ezekszerint a telefon értéke nem haladja meg a 160.000ft-ot? Viszont amásik lehetőség amit mondtál, a 3000ft-os viszont már a legnagyobb értékhatárnál van(160.000ft-nál drágább),az extra biztosítás esetén.
És természetesen önerő is van, amit csere esetén be kell fizetned, ez is értékhatár függő.
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz Kevin's #8899 üzenetére
Nekem loptak el az elozo telomat, volt biztositva mindenre, bejelentettem a rendorsegen, letiltottak, kaptam rola papirt es kaptam uj telot. (Bar angliaban elek attol meg ugyanigy megy otthon is az a bizonyos bebizonyitas.. szoval nem akkora baromsag ez, csak kerdes hogy megeri e ennyiert..
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Kevin's #9050 üzenetére
Akkor asszem ideje cserélnem... bár ez meg gyári
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kelzsoca
félisten
válasz Kevin's #9106 üzenetére
A batterystat.bin fájl nullázása semmit nem ér, nincs hatással semmi olyan dologra amire gondolsz
Ezt érdemes elolvasni: Today's myth debunking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest