- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
martin555 #26286 üzenetére
"ja, olvastátok hogy a galaxy 4 procijában van valami ami csak a BENCHMARK progik esetében fut 100%-on, egyébként csak olyan 500 mhz-en?
http://blog.gsmarena.com/samsung-exposed-to-be-cheating-on-benchmarks-with-the-octa-core-galaxy-s4/"Az angolodra még gyúrj egy kicsit szerintem
-
törölt tag
Köszi, amint lesz rá időm meg is lesem
Igen, néz(t)em én a githubjukat, és egy nagy vicc. UI hullámzást is egyszer meg tudtak csinálni már majdnem jóra (kivéve játékok) azt is elcseszték és azóta se tudják megcsinálni. Látszik is, hogy csak lutriznak aztán vagy sikerül vagy nem, de igazából ők se tudják mit csinálnak
Amúgy meg megnézed a többi eszközt novathorral (xperiák, s3 mini, ace 2) ott is folyamatosan haladnak, ezek meg.. kijavították az omx-et, kiadták vele az új nightlyt, hát persze hogy nem megy az omx benne
Githubjuknál csak a sok xda-s angol nyelvtan bajnok a rosszabb, már bele se merek olvasni hozzászólásokba mert a hajam égnek áll, google fordító köröket ver a legtöbb emberre angol (nem)tudására, meg amikor nem is értenek hozzá és angolul sem tudnak, na az csúcs..
(csak mert elvileg egy angol fórumról lenne szó, elvileg..)
-
törölt tag
válasz
eastsider #26201 üzenetére
De.
Más: Nem tudja valaki, hogy galaxperia romban hogy lehet megoldani, hogy ne fagyjon ki naponta többször is? Pl. képernyőt lezárom, mikor legközelebb feloldanám nem a feloldóképernyő jön be, hanem az ahol lezártam. (pl. böngészőbe, vagy kezdőképernyőn) Ilyenkor csak akksi ki-be segít emiatt váltottam megint cm-re.
-
törölt tag
válasz
Piloss #26101 üzenetére
Nem érint negatívan, azon kívül hogy el van keseredve mert nem kapott meg egy fórum titulust... Előnye annyi lenne, hogy használhatná az xda build szerverét, de mivel van már jenkinsük nem értem mi kínjuk van. (jenkins is ugyanaz kb...)
Meg vicces, ilyet írnak, hogy majd ha találnak egy megoldást a problémákra (wifi tether, ui hullámzás, stb) akkor majd kijavítják. De nem is keresnek megoldást, csak várják hogy szájukba repüljön a sült galamb..
Polomaa:Persze, nagy húzás lenne, de még egy androidot se tudnak megcsinálni, nemhogy ubuntu
Root: Felteszed sd kártyára a root.zipet és stock recoveryből flasheled. [link]
-
törölt tag
Istenbarma fejlesztők nem elkezdtek dolgozni a cm10.2-n? Há' dehogynem..
Nem kell aggódni, ubuntu touch is tervben van, nehogy befejezzenek akármit is
-
törölt tag
válasz
Gery15 #26034 üzenetére
06/21 óta semmi új, kivéve az omx-et amit csak zippel lehet feltenni. Csak az ui hullámzást megoldhatnák már, mert nem hiszem el, hogy nem lehetne pár nap alatt megcsinálni hogyha rendesen nekiülnének. Xperiakon meg s3 minin elvileg nincs ilyen gond.. meg ez amúgyis nem a gpu feladata? Az meg mali400, ami s2/3-ban is van pl.. ott sincs ilyen gond..
-
törölt tag
válasz
Absolon1988 #25935 üzenetére
Gyári androidost. (cm-ben ez az alap, piszok gyors)
-
törölt tag
válasz
cavao29 #25917 üzenetére
Nem az androiddal van a baj, az optimalizálva van rendesen. nexus 7-re pl. most kijött frissítés (4.3) jobban van optimalizálva, érezhetően simább mint 4.2.2-vel.(ez kb abban nyilvánul meg hogy mostmár ritkán sem akad meg, akármit csinálok nem lagol be, 4.2.2-vel még előfordult itt-ott) Tehát nem az androiddal van a baj. Samsung féle touchwizzel még a gs4 is beakadhat. Inkább ez a baj, na meg hogy van 58328423 telefonjuk és mindegyikre kéne frissítést csinálni..
Rocky975: Én törölném őket, nem jók semmire.
-
törölt tag
válasz
cavao29 #25817 üzenetére
Stock 4.1.2-nél újabb rom feltevéséhez nem kell odin. Sd-re cwm zip, cwm-ből meg felrakod a romot, ennyi. (bár ennél csak a 4.2.2 az újabb, amiben pár dolog nem működik, inkább tegyél fel egy moddolt 4.1.2 alapú romot ha minden funkcióra szükséged van. videófelvétel, wifi tether, bt tether, omx, stb)
-
törölt tag
válasz
eastsider #25809 üzenetére
Hát igen, mielőtt kijött a 4.1, azt hajtogatták hogy majd 4.1-el lesz kernel source (és kernel source lett is) és akkor majd hűdejó lesz. Fél év eltelt és ott tartunk, hogy még teljesen működő cm sincs, nemhogy már ott tartanának hogy akkor optimalizálják is. (mert ezen még van mit, amikor a quick settings animációja belaggol 10+ "csempe" felett)
Maga a készülék pedig jó lenne, de ígyGalaxperia rom már megfelelne erősen kipucolva, de ott meg néha random úgy dönt (napjában többször) hogy befagy. Akkor aztán lehet kivenni az akkumulátort..
Még jó hogy amire kell arra tökéletes, telefonálás+sms, másra nem is használom az n7 mellett.Csak annyi kéne, hogy a cm10.1-et megcsinálják frankón, utána nem is érdekelne a romolgatás.. 4.3 esélytelen az már nyilvánvaló. De egy normális cm-el legalább menne rendesen.
-
törölt tag
S3 minin megy az omx, így effektíve van egy hibátlan cm10.1 nekik.(amint kihoznak egy buildet vele) Ezek meg csak mutogatnak egymásra meg süttetik a hasuk.
(az a jó szokásuk megmaradt, hogy üres sorokat törölnek és újabb üres sorokat hoznak létre, mert miért is ne)
Ja, s3 minin már a 4.3-nak is nekiálltak.. -
törölt tag
válasz
ntomi0730 #25559 üzenetére
Tudtommal nem.
Egyébként: Nézegetem én mit csinálnak ezek githubon, törölnek 2 üres sort és létrehoznak 1 üreset! Meg kitörölnek 800 sort és utána hozzáadják ugyanazt a 800 sort, VÁLTOZATLANUL.
Ezzel mégis mit akarnak elérni? Tényleg el lehet mondani, hogy van aktivitás githubon de ez azért túlzás.. Mégis mi a fsznak? Mentségükre szóljon, hogy egyébként (csak cm10.1-ben) már csinálgatják az usb otg-t, mert ugye ez a legfontosabb
(miközben az ui hullámzását se tudták 06/21-es szintjére vissza csökkenteni
)
-
törölt tag
válasz
Piloss #25456 üzenetére
Igen, de az egyrészt nem a "dev"ek mozgolódása,(házasodnak, egyebek) másrészt nézd azt is mit csinálnak
Elírásokat javítanak, üres sorokat vesznek ki.. töltési érték cuccokkal szórakoznak
Tehát lényegében semmit, csak hogy el lehessen mondani, hogy de van változás..
#25467 eastsider:: Galaxperia (én magamnak kipucoltam -utólag- és most ennek a backupja van sd-n. Vagy még LightJB ha samsungosabb vagy Pure vanillia ha stock holo-szerű ui kell.
Egyébként ha s3 minire nem olyanok fejlesztenének akik a saját anyjukat eladnák pénzért, akkor itt is haladna, de így meg nem is adnak source kódot ahhoz amit csinálnak, xda-ról is kidobták őket, most saját oldaluk van 560ezer reklámmal.. Na bezzeg amikor a paul féle pac romban először mentek a lényegi dolgok (mic, audio, kamera) ahhoz volt pofájuk, hogy elszedjék, semmi köszi vagy valami..
(XDA-n kötelező megadni a forrást)OMX-ről nem tudni miféle, lehet hogy lehet vele kezdeni valamit, de lehet hogy nem.. szerintem azóta se nézett rá senki.
-
törölt tag
Azért, mert akik ezeket csinálják, közük sincs a fejlesztéshez, csak megfogják a cm10.1 zip fájlt és beleraknak pár + apk-t, vagy egy apk-t kicsomagolnak beletesznek valamit,(mondjuk settings) aztán vissza (ehhez is 1000 leírás van) de mondjuk egy hibával már nem tudnának mit csinálni(pl. mic nem működik..). Akik pedig valóban fejlesztgetnek (az az 1-2 aki ért is hozzá) azok meg hetek óta semmit nem csináltak, github-on aktivitásuk elmúlt 2-3 hétben 0. Nyár van, nyaralnak stb.
Azért jönnek ki újabb buildek, mert a jenkins automatikusan gyártja őket..
Egyébként s3 minin már csak az OMX hiányzik (tehát videófelvétel) minden más működik, és az "ui glitch" is jóval kevesebb..
(mindezt azok csinálták meg akik a hangot nem tudták megoldani azelőtt..)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
takric #24969 üzenetére
Ez a gyári jb-ben egy hiba, amit nem lehet javítani. Nekem "csak" 3-4 naponta egyszer fordult elő. Youtube-ozás előtt zárj be mindent, ramot űrítsd stb. Mást nem nagyon lehet tenni.. (wifivel is elő fog jönni, ne aggódj
)
Rég használtam stock rendszert, de én úgy emlékszem cocore-al is előjött a gond..
-
törölt tag
CM10.1-ben megy a videórögzítés 3rd party kamera appokkal. (szerintem nem mindegyikkel)
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Elég érdekes dolog történt ma, estére kikapcsoltam, reggel kapcsolnám be, erre bootloop
Ezelőtt semmi gond nem volt de most ki kellett vennem az akksit és vissza, hogy működjön..
-
-
törölt tag
válasz
Logeeen #24241 üzenetére
Ez milyen téma? Egyébként leírnád mennyi volt a kijelzőidő? Így képről kb 8-10 órára saccolom ami elég durva lenne.. (36 óra és majdnem a fele bekapcsolt képernyő)
Egyébként észrevettél valami számottevő változást? kb. 10 megával nagyobb mint a 21-i, de changelogot nem írnak
-
törölt tag
CM10-et nem fejlesztik már. Cm10.1 elég jó, a 21-i nightlyt ajánlom. Én ezt használom a mindennapokban, viszont az sd kártyán van egy backup a stock romról, ha esetleg kéne egy videót felvenni vagy wifit megosztani. Kb. ennyi hibája van, illetve a vsync hiánya néhány játékban erősen érzékelteti magát, de a rendszerben navigálva nem érzékelhető ez a hiba.
-
törölt tag
válasz
Szilgn #23497 üzenetére
Wifi megosztás és videórögzítés még nem megy, illetve egyes játékokban olyan mint pc-n ha nincs vsync, csak kicsit durvábban, de pl. subway surfersbe és deaad triggerbe nem vettem észre, granny smithben tényleg eléggé szembetűnő a jelenség. Ezen kívül tökéletesen működik. Ja, és ez a cm10.1, tehát 4.2.2. Ha nem zavar ez a pár dolog akkor nyugodtan rakd fel.
-
törölt tag
válasz
thomasvold #23482 üzenetére
Tárcsázó->Menü gomb
Innentől remélem megtalálod
-
törölt tag
A mai cm10.1 nightlyban megy már a telefonálás közben a hang, mikrofon?
-
törölt tag
válasz
Mr.Franczy #23206 üzenetére
"A minimális órajelet pedig levettem 400-ra."
Inkább feltetted, nem?
Alapból 200 a minimum, csak rosszul mutatja.
-
törölt tag
válasz
Valken #23112 üzenetére
Triangle away azt hiszem kiírja, de csak odinnal lehet növelni, ott is csak custom cuccal.
-
törölt tag
válasz
Valken #23106 üzenetére
Hát ha van egy kis szabadidőd (10-20 perc) akkor én a helyedbe totál újrakezdeném az egészet, tehát factory reset, odinnal stock rom, arra cocore, aztán factory reset, system format és úgy rá a rom+gapps (a 4.2.2-höz)
Script: Gépen kicsomagolod a zipet, ott a meta inf-en belül (meg még pár almappával lejjebb) lesz egy updater-binary és script, a scriptet nyisd meg és ott törölj mindent ami getproppal kezdődik. Én inkább a teljes újrahúzást javaslom.
-
törölt tag
válasz
Valken #23103 üzenetére
Hát a status 7 az az assert, getpropos dolgok miatt van. Próbáld meg kivenni az updater scriptből ezeket a sorokat, (az elején lévő nem tudom hány sor) és úgy próbáld meg felrakni.
dashed: Deep sleep csak kikapcsolt kijelzőnél van, ugye tudod?
Vagy csak én vagyok már ilyen fáradt, mert valahogy úgy jött le hogy újraindítottad és nem volt ds, anélkül hogy aludni hagytad volna.
-
törölt tag
válasz
Valken #23101 üzenetére
Status 7 ha jól emlékszem valami getpropos szöveget is dob hozzá. Az updater scriptből töröld ki az assert getpropos cuccokat és elvileg működnie kéne. Milyen a recovery verziód? 6.0.x.x? Lehet az új verzió kernelében van valami probléma és amiatt nem jó. Megpróbálhatsz Cocore kernelt felrakni, újraindítod a recoveryt így 6.0.2.8 lesz, és erre rakod rá.
-
törölt tag
válasz
dashed #23087 üzenetére
Most így kb. 10-szer feltettem-lehúztam töltőről, mindig jól érzékelte. Deep sleep is tökéletesen működik.. Ott valami mas gond van. Teljesen "tisztán" lett felrakva? (factory, system format, arra rá a rom+gapps)
Ui glitch még mindig ebben a romban a legkisebb, a nem samsung alapú romok közül. -
törölt tag
Youtube HQ megy, ha PA preferencesben átállítod a layoutot az "alap"-ra (mármint, ami mondjuk egy cm-ben, vagy stock romban alap, tehát 360p/240dpi)
Ha a rom által beállított layouton vagy akkor csak kapcsold ki a hd-t és menni fog. (az persze nem HD, de a lényeg hogy lejátssza)
UI glitch mégiscsak van, de játékok közben már egyáltalán nem, rendszerben navigálva látszik csak, de alig észrevehető. (kis görgetéseknél látszik legjobban)
PA preferencesben ha app layoutot akar valaki állítani csak landscapeben tudja.
-
törölt tag
válasz
#76144018 #23050 üzenetére
Az uj libbel a rezgés tökéletes, (tényleg tökéletes, nem csak olyan félkész mint cm10-ben) ui glitch egyáltalán nincs, játékokban sem. A mikrofon meg nem jo az appokban, kameratol eltekintve mar nagyon jól használható a mindennapokban. Szerk: youtube is megy csak hd-ban nem
-
törölt tag
válasz
Gery15 #23046 üzenetére
Feltettem eddig nagyon jo, komolyabban csak holnap tudom majd letesztelni. Kamera sajnos meg nem megy, a rezgest is kikapcsoltam a csendes orakkal, bar elvileg erre mar van egy uj lib-je de csak most teszteli. Pa settingsben az app layout csere meg nem igazan mukodik, nekem legalabbis nem sikerult. Ui glitch talan nincs de majd jatekoknal kiderul. Youtube hd-t neztem az nem megy, minoseget meg nem tudtam lejjebb venni. Vannak hibak de mar eleg jol hasznalhato a kameratol eltekintve. Vegre egy developer is van s advancera
ahhoz kepest hogy a cm-mel diego es shaaan mennyit szenvedett, eredmenytelenul, ez eleg nagy elorelepes.
-
törölt tag
Elég frankó romnak látszik, nemsokára kipróbálom: (4.2.2, hanggal, meg nagyjából mindennel, kamera még nem)
-
törölt tag
Másnak is így van? Van egy T-mobilos és egy sima S advance, valójában meg csak 1 készülék van. Nem lehet valahogy eltávolítani az egyiket legalább? Nem létfontosságú de zavaró.
-
törölt tag
válasz
anulu tuslu #22497 üzenetére
Fél éve használom és nyoma sincs beégésnek. Egyébként ha beégne gariban cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest