Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• csorbajeno

veterán

válasz Balzsika47 #43358 üzenetére

Az S8 vs S9 összevetésben szerintem akkuméretben, keretvastagságban, kamerafunkcióban és egy verzióval újabb Android szól az S9 mellet.
    Az S9-ben vékonyabb a keret, mégis elfért a felső kereten egy íriszszkenner, ami +1 lehetőség a feloldásra a hátlapon jobb helyre került ujjlenyomatolvasó mellett. Az akkukapacitások pontos értékeit nem ismerem és S8-at nem használtam, de azt gondolom, hogy ennyi év távlatában ebben is jobb az S9 már csak a -1 év miatt is. Az S9 rekesze állítható, f/2,4 vagy f/1,5 állasban(ez meg az S21-emben is nagyon hiányzik nekem). Mivel ilyen koros telefonokról beszélünk, szerintem neked az Android főverzió nem számít, de a kiadása okán az S9 eggyel újabb Androidon van. Ennyi év utan szerintem a hardveres teljesítménykülönbség marginális, illetve ami nekem S9 óta esszenciális, az a DeX, de azt mindkét telefon tudja.
    Azt hiszem ennyi, de ha kihagytam valamit, akkor majd kiegészítenek a srácok :R

Új hozzászólás Aktív témák