Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOLFPUNTO
csendes tag
A karcolódás ellen s2-ből tanulva(slim műanyag tokkal használtam, ami annyira hazavágta, hogy még tok nélkül sem lett volna olyan karcos, amilyen volt akkor amikor lecseréltem s4-re...) én keményebb fajta tapadós szilikon tokot használok, ami nagyon passzosan illeszkedik, de még könnyű levenni.Érdemesebb drágábbat választani a minőség miatt.+természetesen fóliát, de így is nagyon érzékeny a keret, ami persze még most sem fém...csak olyan a hatása.Pl. nekem a bekapcsológombnál már a kicsomagolás után volt egy nagyon kicsit lepattanás, amivel igazából semmit sem tudok csinálni, csak vigyázni, hogy ne induljon tovább.Ennyi pénzért azért az ilyen dolgokat hanyagolhatták volna.Összességében amúgy meg vagyok elégedve a gyorsaságával és a kezelő felülettel is.Gyárilag független, de nem hinném, hogy a függő készülékek bármi hátrányt élveznének vele szemben.A 4 magos i9505 lte-t főleg a 4g miatt választottam.Azt azért nem értem, hogy a ,,8" magos változat miért nem kapott lte modemet...visszatekintve az akkumulátor üzemidejére és a 4g meglétére úgy érzem, hogy jól választottam.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz FrezeR #14732 üzenetére
Én most ilyet, mert ez fedi az oldalsó gombokat is, de van egy vadi új ilyenem is.Ez abban különbözik, hogy nyitott az oldala a gomboknál.Az átlátszó nagyon méretpontos és odafigyelve kell felhelyezni, mert eléggé tapad.Nem árt a kijelzővédő fóliát is pontosan feltenni hozzá, nehogy fellevegősítse.
[ Szerkesztve ]
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz Jeanne d'Arc #14805 üzenetére
Létező dolog, mint a spontán szenesedés.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
Nálam alap programokkal is elég sok ramot használ fel a teló.Akadni nem szokott, de a gyári böngésző 1x már megadta magát+nagy ritkán nagyításnál elgondolkodik.Ami viszont nagyon zavar az a galéria.Egy 32gb-os class 6-os microSD-vel használom(ez a fotók mentési helye is).A jelenség a következő:
Belépek a galériába és amikor meg akarom nyitni a kamera mentési helyét(azaz a mappát), akkor elindul az animáció, de nem történik semmi.Ha sokszor egymás után rányomok szünet nélkül, akkor belép az ominózus mappába, de van mikor úgy sem.Viszont ha megnyomom a vissza gombot, akkor úgy csinál mintha belépett volna...nehéz leírni hogyan is néz ki, de szívat...+ha megnyitok egy fotót, akkor van hogy sokáig tölti...mitől lehet lassú lenne a kártya?Üdv. -
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz baladam86 #14850 üzenetére
Szia,
Nekem is általában mindig fullos a térerő, pedig nem Bp-i vagyok, de mondjuk elég közel lakom hozzá.Csak azt vettem észre mondjuk, ha úton vagyok sok helyen nincsen 4g.Az ilyen pontokon viszont zökkenőmentesen átvált 3g-re.Nincs ötletem miért nem teljes a térerőd.Előfordulhat, hogy karban tartanak nálatok.Pl.Erzsébeten múlt héten valamelyik nap nem volt mobilnet éjszaka, én meg azt hittem már, hogy behányt benne a modem.Ha nem hagy nyugodni a dolog, akkor mindenképpen egyeztess a szolgáltatóddal.Üdv.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz fermacht1994 #14937 üzenetére
Én 145.880-ért vettem samsung garival, de 138.000-ért is odaadják 1évvel.Nem tudom mennyire megbízható gari terén a shop ahonnan vettem, de biztosítottak róla, hogy ők nem javítanak és a nem samsungos garanciás készülékeket is kénytelenek a samsungnál javíttatni.
-
WOLFPUNTO
csendes tag
válasz fermacht1994 #14940 üzenetére
Az teljesen korrekt.A gyári coverről majd írd meg a véleményed, mert én egy kicsit drágállom, de nem találtam meg még a legjobb tokot hozzá, ami nekem is tetszene.Van olyan valaki közületek esetleg aki tud ajánlani valamit?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Külpolitika
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest