Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Bocsánat az OFF-ért, de szeretném megkérdezni, hogy valakinek cseréltek már ki garanciában kijelzőt+középső keretet ami esés miatt megsérült !?
Szerencsétlenségemre tokban leesett a készülékem, és a jobb sarka megsérült, és lepattant a króm keret+a középső keret, a telefon, és a kijelző tökéletesen működik, csak esztétikai a hiba, biztosítás sajnos nincs rajt!
Válaszokat előre is köszönöm !
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Az én készülékem is független, de nekem sem jelzett még frissítést a legújabb FW-re, se a telefon, se a Kies , vagy ez nem mindenkinél egyszerre történik?
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy a bootloadert mindenképp be kell tallózni az Odinba, vagy kihagyható?
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem, hogy ha csatlakozom a wifi-re miért idul el automatikusan az S-voice alkalmazás, és hogy tudnám letiltani? Hiába kapcsoltam ki a beállításoknál, mindig bedobja a kezdőképernyőt ha wifire csatlakozom !
A válaszokat előre is köszönöm !
-
-
komoramazsi
tag
Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni, hogy van a készüléken gyárilag kijelzővédő fólia ?
Valamint melyik most a legfrissebb hivatalos magyar független rom verzió ?
Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest