Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szkipi
tag
Üdv.
Feltettem a legutóbbi független magyar romot (XEH) csak próbából. A hírek ellenére nem fagyogat és újra se indult egyszer sem viszont nekem mintha über gyorsan merülne az akksi.
Kb. 1-1,5 használat van benne (telefonálás, email nézés, messenger) és ahhoz képest hogy reggel 6kor húztam le a töltőről délután 4kor már csak 58% az akksi(felesleges dolgok le vannak tiltva csak a wifi megy).
Esetleg valakinek van tapasztalata??
-
Szkipi
tag
Üdv.
Az enyém T-Mobil-ról lett függetlenítve szolgáltató váltás miatt és most szeretnék rátenni egy magyar független szoftvert hogy nekem ne a T-Mobil trillázon induláskor meg tele rakja a telót szolgáltatós dolgokkal.
A gondom csak az hogy én nem nagyon találok ilyetesetleg tud valaki segíteni ebben??
GT-I9505
I9505XXUGNG8 -
Szkipi
tag
Sziasztok.
Olyanban kérném a segítségeteket hogy tulajdonomba került egy S4 16GB független teló, de sajna olykor újra indulgat, de nem teljesen csak ilyen rövid boot-ot csinál. Esetleg van valakinek ötlete miért van ez, vagy esetleg tudtok adni linket egy jó, stabil rom-ról és annak feltételéről??
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest