Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Hol érdemes erre a telefonra komplett hàzat venni?Nézegettem az ebay-en,màr 3e Ft-tòl van,de nem tudom -csak sejtem-,hogy mennyire passzolnak az illesztések?
Érdemes azokbòl venni?
Làttam 5e Ft-ért is -szintén az ebay-en,from China- "OEM"-nek írt full hàzat.Az mennyire lehet tényleg "oem"?Vagy csak egy jò minőségű utàngyàrtott?Kijelző+érintő.Ebből is kellene.Akinek van tapasztalata kérem írja meg,hogy van-e làthatò különbség a 18e Ft-os ebay-es kijelző és a gyàri kijelző között.
Töltő.Ilyen is kellene.Nézegettem itt a hardverapròn.Talàltam egy vezeték nélkülit -gyàrinak írja az eladò-,megéri a 6e Ft-ot?
Ha vezetékes írtok inkàbb honnan lenne érdemes venni?Csak gyàri töltőt vennék,utàngyàrtott kizàrt.Átolvasam az összefoglalòt -igen összerakott!- és felmerült még egy pàr kérdés (nem szeretném több hozzàszòlàsban megkérdezni).
Rom.Van-e olyan főzött rom ami ajànlott erre a telefonra?Melyiket hasznàljàtok a legtöbben?
Vmint mire hasznàlhatò az a "PhilZ Touch CWM Advanced Edition"?
Làttam nem tiltott a root téma,ezért kérdezem.Vettem egy betört kijelzős s4-et (9505),ehhez kellenének a dolgok,bàr gondoltam màr arra is,hogy keresnem kellene egy alaplap hibàs telefont és csak az alaplapot kellene kicserélni,ekkor kikerülném ezt a több helyről,több mindent rendelős procedùràt.
?
A vàlaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest