Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    Nyomogatom egy ideje az S4-et, és pár dolog ami feltűnik:

    Néha nálam is be-beakadozik. Nem úgy és közel sem annyira mint az S2, és inkább 'érezni' mint látni. Lehet belémbeszéltétek? :D
    A hátlap az én szememben kritikán aluli. Az S2-é nagyságrendekkel szebb és jobb, ez... nem is tudom minek jellemezni, tejfölöspohár oldala, kb?
    Feltettem a Nova prime-ot, az van beállítva elsődlegesnek, ám mikor a home gomb hosszan nyomásával előhívom a futó programokat, majd abból a vissza gomb használatával lépek ki, az eredeti samsungosat tölti be. Wtf? :F
    Az S2 feketéje sokkal szebb és mélyebb fekete, ami ott fekete itt inkább szürkés. Bár itt ki tudja miket állított el az intelligens beállítás, ezt még tesztelem.
    A menüben nekem is előjön az elmúlt nap folyamán tárgyalt színhiba. Az hogy a fehér csík eltűnik még nem is zavaró, de a lilás utánhúzás az eléggé csúnya. Viszont mikor valami kisegítő lehetőségeknél átkapcsoltam inverzbe, azon kívül hogy igen érdekesen nézett ki :) nem volt ez a hiba. Viszont más programban is sikerült előhozni, de csak fekete háttérnél, szürkénél nem látszott. Most már érdekelne mi ez valójában.

    Rádugtam pc-re hogy lemásoljam a próbaképeket és videót. De szimplán csak tölti. Hogy lehet bármi módon megtalálni a pc-n??

    De hogy ne csak rosszat írjak :):
    A wifije sokkal jobbnak tűnik mint az S2-é. A wifi Analizer app ~10dBm különbséget jelez általában a kettő között. Ahol az S2 2 wifit talált ott az S4 5-öt látott.
    A kijelző szép nagyon, és maga a telefon bár nagyobb mint az S2 de annyival nem hogy ez gondot okozzon, én úgy vélem ez még egy elfogatható méret, ettől nagyobb viszont már tényleg nagy lenne. Azt gondoltam nagy lesz, de nem, könnyű hozzászokni.
    A kamera gyorsabban fényképez mint az S2-ben, kb. fele annyi időre saccolom. Mivel nem próbáltam más új telefont (pl. mint az itt emlegetett HTC) így nem tudom azokhoz mérni, de S2-től határozottan gyorsabb.
    A GPS gyors, GPS Test Plus progival néztem, elsőre is gyorsan csatlakozott. Itt a szobámban ülve az S2 8 műholdat látott, az S4 19et! :Y És mindhez csatlakozott is.

    Hangzásilag vegyes, netrádiót próbálva fülessel eddig néhol jobbnak tűnik az S2, leginkább mély hangokban, ami számomra elszomorító, mert az S2-nek sem tetszik a hangja. Ezt még próbálgatom mert nem egyértelmű számomra. Viszont az S2 alá fel van téve valami progi amivel növeltem a hangerőn mert alapból halk volt. Füles nélkül viszont jobban és szebben szól az S4.

    Kb. ennyi hirtelen, a legzavaróbb a home screen marhasága, vagyis hogy visszatölti a samsungosat valamiért holott nem is az az alapértelmezett.

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés