Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
balee_007 #936 üzenetére
Én 3 hete vettem, szintén max. 60k-t szántam rá, és mivel akkor ezt láttam a legjobbnak (hosszas keresgélés után, tehát rengeteg telefon szóba jött), és azóta nem csalódtam benne, hozza, amit vártam, így most is csak ajánlani tudom!
Az emagtól rendeltem, 2 év emag gari van rá (háztól-házig gari elvileg).
Az Sony M2-nél mindenképp jobb szerintem: kisebb méret, kijelző ugyanakkora, de nagyobb felbontású, gyorsabb proci, több ram, nagyobb tárhely, amoled kijelző, stb... Ja, és engem kifejezetten zavar, hogy az M2-n (és sok telón) a kijelzőn vannak a vezérlőgombok, és teljes képernyős alkalmazásoknál elrejti, és elő kell húzni, hogy pl. vissza tudjak lépni!
Toknak szerintem jó a szilikon, két évig volt az előző telómon is (az szerintem mindegy, hogy matt vagy fényes, azon pont s-line volt, aminek a fele matt, fele fényes), és bizony esett párszor, de semmi baja nem lett. A Neo-n is szilikon tok van (korábban linkeltem), és szerintem sokat ér (persze, előlapi fóliával, mert a kijelzőt nem védi a karcoktól).(#933) KakasSoft:
Mindegy, hogy milyen sorrendben, mert újraindítás után nem volt bekapcsolva a mobilnet (egyébként előbb kikapcsolom az egyiket, és utána kapcsolom be a másikat, tehát még véletlenül sem volt mind2 egyszerre aktív).A legutóbbi hozzászólásom óta erősen igénybe volt véve a telefon (mobilnet, wifi külön-külön, netezés, facebook, játék, most töltöm), és lemegy 300-ra az első 2 mag, a 2. továbbra sem alszik, de legalább nem 998-on vagy 1190-en akadnak fent. Most már végképp nem tudom, miért csinálja... kérdés, hogy van-e ennek valami káros hatása, mert én eddig nem vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest