Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-05-09 13:37:02

LOGOUT.hu

Ha nem működik az OTA update:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6601) -Maci- válasza Tin (#6600) üzenetére


-Maci-
addikt

Az szép!
Le is szedtem a frissítéseket. Reméljük tényleg ez volt a ludas nálam is. :U

6599KZP
Köszönöm szépen! :R

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#6602) Tin válasza -Maci- (#6601) üzenetére


Tin
veterán

Nézd meg előtte és utána a bekapcsolt frissítés kijelzővel, és egyből kiderül. A WebView-val tavaly voltak már gondok, amikor az összes azt használó eszköz egyszerre ment tönkre, mert valamit elrontottak. Az Androidos okostévé HBO GO alkalmazása se ment.

Ugye az Android System WebView gyakorlatilag a Chrome webmegjelenítéséért felelős motorja, és nem csak a böngészők, de egy csomó alkalmazás is ezt használja, és maga az alkalmazás (belül) nem több, mint egy dinamikusan betöltődő weboldal. Szóval amíg ezt szolgáltatásként adja a Google, és gyakorlatilag szinte minden használja, egyáltalán nem csoda, ha a háttérben futva egy kis hiba is ekkora galibát tud okozni, hiszen ezt nem igazán lehet kilőni vagy megkerülni sehogysem.

(#6603) -FreaK- válasza Tin (#6600) üzenetére


-FreaK-
veterán

Nálam BULF még nincs, viszont a WebView frissült a napokban: semmi gond nincs, kipróbáltam YT-t meg Galaxy Store-t is, visszavált 60Hz-re, ha hozzá érek akkor meg 120Hz-re. Meg máshol is jól működik, így 5 perc alatt ahogy próbálgattam.

(#6604) Tin válasza -FreaK- (#6603) üzenetére


Tin
veterán

Igen, csak kijött a Samsung BULF, sok helyen még csak most terítik, és alig pár nappal később a WebView. Az gondolom tiszta, hogy sem a Samsung, sem a Google nem tesztelte le az új verzióját a "másik" új verziójával, hanem mindegyik csak az előzővel. Szóval nem csoda, ha a két új verzió összeakad, főleg, ha a Samsung is csinált valami finomhangolást az előző WebView-ra épülve, és a Google is csinált egyet az előző Samsung firmware-re épülve. Na, abból lett ez.

(#6605) kchris78 válasza Tin (#6600) üzenetére


kchris78
veterán

nem véletlenül fogják az egész androidot kidobni a pcsába. ez egy nagy gány már, komolyan az hogy úgy lehet csak élhető fogyasztása egy telefonnak hogy mélyaltatni kell a legtöbb programot hát ez informatikusként kb mindent is elárul az egészről. (bárhogy is tovább akarnak ezen lépni, nem így lett az elején megírva)

(#6606) Anulu79 válasza kchris78 (#6605) üzenetére


Anulu79
addikt

Nekem semmi bajom a fogyasztással. Bőven elmegy késő estig a telefon úgy, hogy 40-50% között marad még az akkuban. Pedig itt melóban alig van tererő és szinte folyamatosan keresi a telefon. Minden push ertesítés bekapcsolva spotyfi meg minden. :D

(#6607) Tin válasza kchris78 (#6605) üzenetére


Tin
veterán

Az egész modell hülyeség úgy, ahogy van. Megosztott felelősség, hiszen valójában egy fél Google és egy fél Samsung szoftvert vesz az ember, és mindegyik összevissza frissítgeti a rendszer. Én ezt nem engedném. Az alkalmazások egy dolog, de az Androidban számtalan olyan komponens van, ami a rendszer része, folyamatosan frissül, és kihatással van az egész telefon működésére. Akár a WebView, de az Android Auto, a Play Services, és az összes többi ilyen erősen integrált valami, ami egyáltalán nem egy app, hanem egy szolgáltatáscsomag, mélyen a rendszerbe integrálva. Ha ezek sima alkalmazások lennének, eldönthetné az ember, hogy akarja vagy sem, de így, beágyazott szolgáltatásként nincs választása. Éppen emiatt legális pl. az EU-ban (Németországban biztos) a YT Vanced, és társai, mert ez a keretszolgáltatást is érinti, és a Google nem mondhatja, hogy csak az ő boltját használhatod, vagy az ő szolgáltatásait.

Az Androidot a Google csinálja ki, nem a gyártók fogják. Ő az, aki többet és többet akar, biztonságra meg kényelemre hivatkozva adni, miközben csak az adataid akarja minél pontosabban megszerezni és eladni, mert ez az ingyenes modell máshogy nem fenntartható.

Más példát hozva: nem az a gond, hogy veszel egy autót, amihez promóként adnak 1 hónap ingyenes navigációt, hanem az, hogy a navigációt készítő cég olyan mélyen beleintegrálódott az autódba, és olyan gyakran adogatja ki a frissítéseket, hogy a fedélzeti komputert nem is tudod használni máshogy, csak azzal, ha vagy fizetsz nekik a navigációért, vagy nézed az ingyenes reklámaikat, és adod az általa begyűjtött adatokat.

Ennek vége lesz, ezt ők is tudják. Én Samsung telefont vettem, a Samsung adja a garanciát, és nincs olyan, hogy évente 1-2 hónapig nem jól működik a rendszer, és megy a mutogatás, hogy a "google miatt", vagy XY miatt. Megnézném az autógyártót, ami arra hivatkozik, hogy nem baj, ha most nem megy a tempomat vagy a navigáció, majd 1-2 hónap múlva rendben lesz.

(#6608) Anulu79


Anulu79
addikt

A fókuszjavító vagy mi a neve merre található? :) Álló helyzetben a kamerátegnyitva a bal alsó sarokban található ki-be kapcsolható opció. :)

(#6609) Anulu79 válasza Anulu79 (#6608) üzenetére


Anulu79
addikt

Tágytalan. Megleltem.

(#6610) -FreaK-


-FreaK-
veterán

Samsung Galaxy S21 Ultra camera is getting an upgrade that photographers will love [link]

(#6611) Tin válasza -FreaK- (#6610) üzenetére


Tin
veterán

És te látod ezt az appot a Galaxy Store-ban? Nekem azt írja, nem elérhető a régiómban.

(#6612) -FreaK- válasza Tin (#6611) üzenetére


-FreaK-
veterán

Nem, nekem sem mutatja. Azt írja a cikk, hogy jan.22-től, de ez egy update lesz a programhoz ha jól értelmezem, tehát már ott kellene legyen. Gratulálok a Samunak, ha ez régióhoz van kötve..

(#6613) TODI1111 válasza -FreaK- (#6612) üzenetére


TODI1111
addikt

Samsung APKMirror oldalról tölthető. [link] Bár ott még csak a decemberi van de 1-2 nap múlva ott lesz az új is.

(#6614) -Maci- válasza -Maci- (#6582) üzenetére


-Maci-
addikt

Sziasztok.

Segítséget kérnék.
Sajnos a hivatkozott hozzászólásom szerinti hiba nem oldódott meg.:(( Volt itt egy tipp, hogy az android web wiewer lehet a ludas. Sajnos nem jött be.:((
Az a kérdés, hogy vissza tudok e menni egy ROM verziót az Andtoid12-n belül?(az utolsó frissítés óta van ez a gond). Ha igen, hogyan? Milyen ROM-ot töltsek le és honnan?

Előre is köszönöm.

Jelen állapot:

PS:
Nem értem. Tegnap is este kezdte el ezt a kis lagolást. Aztán nyomtam FR-t, mindent kézzel pakoltam vissza, kivéve sms és tárcsázó. Szó szerint egész nap a telefonon lógtam (netezten) és semmi hiba. Már kezdtem örülni, erre megint este...:F:))

[ Szerkesztve ]

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#6615) Howkeddlee


Howkeddlee
senior tag

Sziasztok!
A mai napon érkezett meg a telefonom, egy silver S21 ultra.
XEH rom van rajta. Bekapcsolás után nem sokkal, most érkezett meg rá egy 364,41mb-os dec.1. frissítés! Érdemes frissíteni rá?
Nem szeretnék rom-okat cserélgetni rajta (nem is igazán értek hozzá) így csak remélni tudom hogy nem lesz gondom vele!
Köszönöm segítségeteket!

(#6616) Tin válasza -Maci- (#6614) üzenetére


Tin
veterán

Mi pontosan a gond? Az, hogy néha ilyen nagyon darabosak az animációk pl. amikor alkalmazást váltasz, és olyan, mintha ilyen 10 Hz-en akadozna az egész? Ez ma nekem megint előfordult, pedig a régi Android WebView volt fent, szóval ezt biztosan nem az okozza. Valószínűleg a frissítés.

Vagy a beragadt 120 Hz a probléma?

(#6617) -Maci- válasza Tin (#6616) üzenetére


-Maci-
addikt

Az a gond, hogy néha nagyon darabos minden. A főképernyő lapozása, a beállítások menü görgetése és minden app. Tehát totál laggol minden. Ha egyszer elkezdi, mikor feloldom a képernyőt, akkkor addig csinálja, amég újra le nem zárom. Képernyő ki/be és megint jó.
Mikor laggol, akkor is 120hz-et ír frissítésre.

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#6618) Tin válasza -Maci- (#6617) üzenetére


Tin
veterán

Igen, ez nekem is előjött. Olyan, mintha nagyon visszavenné a teljesítményt, én az alkalmazásváltónál meg menüben vettem észre, eddig 3x jött elő. Ebből 2x elmúlt magától olyan 10 mp alatt, 1x pedig olyan fél percig tartott. Nem kellett lezárni sem a képernyőt, elmúlt magától. Ezt szerintem tuti a legújabb firmware okozza, mert azóta van nekem, és most már kizártam az Android WebView-t is, mivel a frissítést leszedve is előjött.

A 120 Hz-el hogy állsz? Rendesen működik, hogy visszaveszi 60 Hz-re pár mp után?

(#6619) Zsoleszhun válasza TODI1111 (#5516) üzenetére


Zsoleszhun
addikt

Két hónap után elég jól összecsiszolódtunk a oneui felülettel:))
A miui sokkal jobban testreszabható és egy picit pörgősebb is de a oneui sokkal kiforrottabb, kevesebb a bug, éjszaka ugyanannyit merül mind a kettő 6-8% (Android 12)

Két dologra nem találtam még megoldást, ami igazából lehet, hogy csak nekem probléma, minden megoldás érdekel :)

Az akkumulátor százalék kijelzést nem tudom beállítani, hogy pl. mutassa az ikonon belül (energy ring csak félig-meddig megoldás)
A google fotókat nem tudom úgy beállítani, hogy csak a kamera képeit szinkronizálja és a képernyőmentéseket ne. Valamiért egyben kezeli a /DCIM mappát.

¯\_(ツ)_/¯

(#6620) Anulu79 válasza Zsoleszhun (#6619) üzenetére


Anulu79
addikt

Ikonon belül nem is fogja mutatni. Más launcherrel ez megolható ha jók az emlékeim. :)

(#6621) -Maci- válasza Tin (#6618) üzenetére


-Maci-
addikt

Vártam a válasszal, hogy jobban kitapasztaljam.
Mikor laggol, akkor is 120hz a képfrissítés.
Most egy jó ideje nem ment le 120-ról egyáltalán. Csak a zár képernyő 60Hz. Újra is indítottam, maradt fixen 120.
Erre most, hogy ezt gépelem, leugrott 60-ra.:))

[ Szerkesztve ]

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#6622) TODI1111 válasza Zsoleszhun (#6619) üzenetére


TODI1111
addikt

"Az akkumulátor százalék kijelzést nem tudom beállítani, hogy pl. mutassa az ikonon belül...."

Ezt sajnos nem is fogod tudni megoldani, esetleg valamilyen külsős alkalmazással.

"A google fotókat nem tudom úgy beállítani, hogy csak a kamera képeit szinkronizálja és a képernyőmentéseket ne. Valamiért egyben kezeli a /DCIM mappát."

Erre sincs sajnos megoldás. A google fotók mindent szinkronizál ami a DCIM mappába van.

(#6623) Tin válasza -Maci- (#6621) üzenetére


Tin
veterán

Igen, nekem is 120 Hz-et ír ki, amikor laggol, bár ez nekem inkább ilyen remegésnek tűnik, de a laggolás is jó szó rá. Olyan, mintha ilyen 10 Hz-en menne a megjelenítés, de tényleg 120-at ír ki.

Akkor jól értem, hogy hogy általában marad fixen 120 Hz-en a telefonod, akármit csinálsz vele. Megtennél annyit, hogy egy másik telefonnal vagy egy zseblámpával (de erős fénnyel) rávilágítasz a kijelző tetejére, ahol a fényérzékelő van, és megnézed, hogy úgy lemegy-e 60 Hz-re?

(#6624) -Maci- válasza Tin (#6623) üzenetére


-Maci-
addikt

Igen, megnéztem. Le megy 60Hz-re, ha telibe világítom.
Egyébként pedig megint 120-on van "beragadva".

És igen, mikor laggol, akkor kb olyan, mintha 10Hz lenne, pedig akkor is 120-at ír.

[ Szerkesztve ]

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#6625) Tin válasza -Maci- (#6624) üzenetére


Tin
veterán

Nos igen, röviden a lényeg, hogy 40 lux alatt nincs adaptív frissítés. Itt tudod elolvasni a részleteket.

Tévedtem, és rossz irányba indultam el, semmi köze az Android System WebView-nak a beragadt 120 Hz-hez. Egyetlen dolognak van köze hozzá: a télnek. Korán sötétedik, én este fedeztem fel, és nem szoktam túlvilágítani a lakást. Valamiért az S21U (és az N20U is) 40 lux alatt kikapcsolja az adaptív frissítést, és fix 120 Hz-en megy (vagy fix 60-on ha ki van kapcsolva az adaptív). Valami oknál fogva (a cikk sem érti, miért) a Samsung úgy döntött, hogy ilyen félhomályos környezetben már kikapcsolja az adaptív frissítést, de normális illetve erős világításnál működik. Ezért ugrik le egyből 60 Hz-re, amikor rávilágítasz, de ha kézzel feljebb húzod a fényerőt, akkor sötétben is vissza fog venni.

A cikkben benne van a fogyasztás, és bizony sötétben nem keveset fogyaszt a kijelző a fix 120 Hz miatt, ami elég vicces. Ma kipróbáltam, levettem a fényerőt normál bentire, amikor fix 120 Hz lenne, és simán kikapcsoltam az adaptívot, hogy 60 Hz-en menjen a kijelző. 1.5 óra YT videó WQHD-ban 8-9%-ot fogyasztott. Ez adaptív esetén világosban (amikor lemegy 60Hz-re), vagy sötétben, (amikor marad 120Hz-en) 15% körül szokott lenni. A cikk is pont azt feszegeti, hogy nem igazán érti, hogy sötétben miért nem vált akkor legalább fixen 60 Hz-re, de nem. Éjszaka, vaksötétben az AOD is 120 Hz-en megy, teljesen értelmetlenül.

Hogy miért van ez, nem tudom, ahogy a cikk sem. Érdemes átolvasni, sok érdekes dolgot ír, pl hogy 20%-al kevesebbet fogyaszt az S21U új generációs OLED-je az előző S20U/N20U generációhoz képest, és társai.

Úgyhogy nincs hiba a készülékkel, rendes fényben működik az adaptív frissítés. Ha meg sokat nézed sötétben, állítsd be fix 60 Hz-re, vagy vegyél fel egy Bixby rutint, hogy YT esetén egyszerűen csak kapcsolja ki az adaptívot és álljon be fix 60 Hz-re. A YT úgyis csak 60/48 módban működik, de mivel kevés a 24p videó, nem veszítesz vele semmit.

(#6626) -Maci- válasza Tin (#6625) üzenetére


-Maci-
addikt

Köszönöm szépen a precíz leírást. :R
A cikket inkább holnap nyálazom át, de értem. Ma sem keltem fel hiába.:U

Viszont egyébként, személy szerint annyira nem izgat a fogyasztás... Nekem 1 napot kibír folyamatos nyomkodással, az teljesen jó. Este úgyis töltőre rakom.
Viszont más részről persze kíváncsi is vagyok, érdekel a téma.

A laggolás pedig marad egy kérdőjel. Teszem hozzá, ma nem csinálja...:))

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#6627) Tin válasza -Maci- (#6626) üzenetére


Tin
veterán

A fogyasztás annyira engem se, az én használatommal általában 2 nap megvan, de a másfél biztosan, még sötétben használva is. Most kipróbálok egy töltési ciklust fix 60 Hz-en, hogy lássam, mit tud így, aztán utána szerintem beállítom, hogy 85%-ra töltsön csak, bekapcsolom az adaptívot, aztán nem foglalkozom vele tovább, és akkor naponta töltöm, azt még 85%-ról is lazán ki fogja bírni.

A remegéssel meg ne foglalkozz, nekem is csinálja, biztos, hogy a januári firmware okozza, és tuti, hogy javítani fogják. Valami bug lesz, az ilyeneket általában a következőben javítják, és nem annyira gyakori, hogy igazán zavaró legyen, nekem eddig csak 3x fordult elő.

Az akkuidő meg jó. Ez a screenshot kb 10 nappal a teló átvétele után történt, amikor még nem költöztem át rá, és nem is volt időm nyomogatni a meló mellett. Szóval SIM nélkül, végig WIFIn, néha bekapcsolva ment 5 napot, 50%-ra merült (szóval napi 10%):

(#6628) szabeska válasza TODI1111 (#6622) üzenetére


szabeska
addikt

A google dolog engem is bosszant, jo lenne ha a videokat nem toltene fel, csak a fotokat pl. Igy le is mondtam a tarhely elofizetesem, marad a pc-re masolgatas... :(

F1

(#6629) TODI1111 válasza szabeska (#6628) üzenetére


TODI1111
addikt

Igen, az a baj vele, hogy a DCIM mappából mindent feltölt. Illetve a fotók és a videók helyét nem lehet megválasztani a készüléken, mert mindkettőt a DCIM - Camera mappába tárolja. Esetleg még külön alkalmazással lehet szelektálni a felhő feltöltést (nem a fotókba hanem a googledrive-ba vagy az one driveba vagy egyébb felhőtárolóba ) Erre én [ezt] az alkalmazást használom. Mivel a DCIM mappa sok almappát tartalmazhat

ezeket mind külön helyre lehet szinkronizálni. A probléma az, hogy a videókat akkor sem lehet külön mert azt a képekkel együtt a Camera mappába teszi a készülék.

(#6630) PeteePeti válasza Tin (#6625) üzenetére


PeteePeti
őstag

És tényleg így van, most teszteltem! :Y

OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch 6 44mm | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923

(#6631) johnny82


johnny82
őstag

Sziasztok!

Gyorstöltőt és kábelt szeretnék venni. Ezt a Kuulaa adaptert (tetszik a kijelző) és kábelt(100W) néztem ki, 34 $ lenne összesen szállítással, meg ha esetleg még rájön a posta díja 400 Ft, ha jól nézem. Van több Kuulaa power bank-om és nagyon beváltak. Szerintetek jó választás?

Köszi!

(#6632) Tin válasza Tin (#6625) üzenetére


Tin
veterán

A 120 Hz és fogyasztás témához tennék még egy megjegyzést. Mivel a fentiek alapján 40 lux alatt nem működik az adaptív visszavétel, leteszteltem fix 60 Hz-en a telefont, 2 napig. Azon kívül, hogy elég vacak "remegős" a scrollozás így, nem sokat hozott az akkun az én használati szokásaimmal, pedig sokszor webeztem rajta sötétben. Mivel világosban működik az adaptív, így ott nagyjából semmi nem hozna, de sötétben azért valamennyit igen.

Ez alapján azt tudom javasolni, ha valaki jellemzően sötétben használja a telefonját, a hosszú kijelzőidőkhöz (pl youtube) érdemes lehet 60 Hz-re váltani. Egy YT Bixby rutin, ami a Youtube app elindításakor átáll 60 Hz-re, kikapcsolásakor pedig vissza Adaptívra, szerintem sokat tud hozni. A YT úgyis csak 60 Hz és 48 Hz-en megy, de utóbbin csak 24p videók esetén, amiből meg alig van. Így, a fix 60 Hz még világosban sem ront semmit, sötétben viszont nem 120 Hz-en fog menni a kijelző, és határozottabban kevesebb lesz a fogyasztás (sötétben akár -30%).

Minden más esetben az Adaptív maradhat, nem hoz annyit a kikapcsolása.

[ Szerkesztve ]

(#6633) oAcido válasza johnny82 (#6631) üzenetére


oAcido
aktív tag

Én Baseus töltőt használok már jó ideje. Sikerült 17$-ért hozzájutni, jelenleg ez is 34$ körül van kábellel.

Itthon is be lehet szerezni egy-egy webshopból ennyi pénzért és akkor nem kell várni, meg a posta szarságaival foglalkozni.

(#6634) johnny82 válasza oAcido (#6633) üzenetére


johnny82
őstag

Igen, visszaolvastam kicsit és láttam, hogy neked az van és bevált. 17$ az nagyon jó ár volt érte. Annyiért nem is gondolkoznék. Most Alin kb egy árban vannak. Ez a Kuulaa nekem jobban tetszik, végülis megrendeltem. Remélem jó lesz.

(#6635) kali


kali
legenda

XEH januári frissítés tölthető OTA.

(#6636) -FreaK- válasza kali (#6635) üzenetére


-FreaK-
veterán

Múlt héten volt Google Play rendszerfrissítés is (csak elfelejtettem írni), most már December 1.-es.
Érdemes rányomni manuálisan, automatán nem tudom, hogy mikor frissül le.

[ Szerkesztve ]

(#6637) kchris78 válasza Tin (#6632) üzenetére


kchris78
veterán

valószínű a kis fényerő a kijelzőn sokkal többet hoz mint amennyit a 120Hz visz...

(#6638) Tin válasza kchris78 (#6637) üzenetére


Tin
veterán

Pont hogy nem. Sötétben 60Hz-en 30%-al kevesebbet fogyaszt a YT, mint 120Hz-en.

(#6639) Spricccer


Spricccer
tag

Üdv [link] ezzel működik a szupertöltés?

Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro

(#6640) MadMancs válasza Spricccer (#6639) üzenetére


MadMancs
veterán

Igen.

Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,

(#6641) Spricccer válasza MadMancs (#6640) üzenetére


Spricccer
tag

Köszönöm

Magyar vizslák, Xiaomi 13t pro

(#6642) kchris78 válasza Tin (#6638) üzenetére


kchris78
veterán

de maga a fényerő miatt a 120Hz kis fényerő szerintem jóóóóval kisebb fogyasztást jelent mint nappali fényerőn a 60...

(#6643) Tin válasza kchris78 (#6642) üzenetére


Tin
veterán

Olvasd el a korábban linkelt cikkem. Nem, nem fogyaszt kevesebbet, sőt...

Írtam már, 1 óra YT 10%-ot fogyaszt normál nappali fényben adaptivon, de vaksötétben is, mert ott meg 120 Hz-en megy.

Viszont alacsony fényben fix 60 Hz-en sokkal kevesebbet fogyaszt.

[ Szerkesztve ]

(#6644) kchris78 válasza Tin (#6643) üzenetére


kchris78
veterán

:R

(#6645) Tomi881


Tomi881
tag

Megjött a XEH-re a januári update.

(#6646) PeteePeti válasza Tomi881 (#6645) üzenetére


PeteePeti
őstag

#6635-ben már jelezték! ;]

OnePlus 12 5G 16/512 Green | Samsung Galaxy Watch 6 44mm | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923

(#6647) paolinho válasza kali (#6635) üzenetére


paolinho
őstag

Nálam a XID-re ma este jelzett be OTA a teló.

(#6648) mateo91


mateo91
tag

Üdv, gondolkodom hogy a P30 pro-mat cseréljem 21 ultra-ra.
Van esetleg valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban, megéri e?

(#6649) Pistike1985 válasza mateo91 (#6648) üzenetére


Pistike1985
aktív tag

Szia. Én is arról váltottam. Abszolút megérte. Főleg hogy az órám is Samsung. Jobban szeretik egymás a s21 ultrával, mint a Huawei-el. 🙂

Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Watch 4 Classic

(#6650) TODI1111 válasza paolinho (#6647) üzenetére


TODI1111
addikt

Manuálisan rákeresve már több napja jött az OTA, XID-re. [link]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.