- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
zelitomi #8816 üzenetére
Nekem zöldes árnyalatú lett a képernyő, főleg alacsonyabb fényerőn, mintha lenne rajt egy zöld filter vagy ilyesmi.
Mivel augusztusban lett volna 5 éves, 2 hétnyi zöldség után úgy döntöttem lecserélem, S24 lett az utód, 1 hete használom, meg vagyok elégedve vele.
Ha nem kezdett volna el bezöldülni az S10e, vagy esetleg más probléma, még nem cseréltem volna le, nem terveztem telót váltani. Most tavasszal cseréltem benn akkut, de egy képernyő cserét már nem akartam.
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Beszereztem én is egy ilyen kis cuccot, ~6$-ért tökéletes
, DeX is működik vele, közben telefontöltés is megy
[Kép 1] [Kép 2]
Más: Használ még valaki Samsung EP-P1100 töltőpadot? Másnak is jönnek belőle zajok? Nagyon idegesítő éjszaka. Lehet ki kéne próbálnom valami drágábbat?
-
S. Szabi
őstag
Köszi a tippeket, a porszívó eszembe se jutott pedig igencsak adja magát 😀 Még ilyen kis fejű készletem is van, megpróbálom azzal. Kaja esett rá, és nem sikerült fülpiszkálóval rendesen megtisztítani, meg vízzel.
-
S. Szabi
őstag
Helló! Valakinek van valami jó tippje a felső hangszórórács kitisztítására? Hogyan, mivel?
-
S. Szabi
őstag
válasz
trialboj #4286 üzenetére
Ezt írtad:
"Hát ez nem túl high tech, előző telefonom ugyan ezt csinálta, és tényleg pont fordítva kellene legyen, mert ha 15 alá meríted az ltalában pont akkor fordul elő, mikor valami extrémebb eset történt, és lehet nagyon fontos lenne az az utolsó 10% valós töltöttség, de kb 7-10 percre elég már csak, még akkor is ha semmit nem csinálsz ha lapozol v olvasol egy oldalon.
Remélem ez javítható, mert az elmúlt napokban siralmas teljesítményt nyújtott emiatt."Szerintem a másfél óra Spotify, úgy, hogy nem végig lezárt képernyővel ment, mert nem úgy ment, ahogy írtam is, kimeríti azt amit írtál...
Meg ott a képen, mennyi volt a képernyő idő az utolsó kb 20%-ra. Nem fülesbe ment, hanem egy kompakt erősítőre, de az már nem lényeges végül is.
És nem 10 perc alatt merült le 15-ről, hanem egyenletesen.
-
S. Szabi
őstag
Olvasgatom itt, hogy 15% alatt gyorsan lemerül...
Most direkt kipróbáltam, kb 15%-ról indulva meghallgattam Spotify-n egy 69 perces podcastet, bluetoothon, wifi, meg közben nyomogattam is, és simán kibírta...Közben már töltőre dugtam, azért 7%, amúgy 2%-ig ment le.
Egész napra 4 óra 30 perc a kijelzőidő, reggel ugye valamivel 50% felett indult.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Fehercsoki #3545 üzenetére
Ja, ezt jól elrontották, így abszolút semmi értelme, nem is értem honnan jött az ötlet, hogy ezt így kéne, és jobb, mint volt...
Amúgy biztos van hozzá valami app.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Chris Kiki #3213 üzenetére
-
S. Szabi
őstag
Ami eddig feltűnt, változott, hogy nem működik a NiceLoock alkalmazás értesítősávos része, eltűnt a szerkésre állított értesítősávom és megint a gyári szutyok samsung kék gombok vannak...
Most várom, hogy frissítsák az alkalmazást, hogy megint működjön és ne ezt a ronda kéket kelljen bámulni...
Ezen kívül, amikor lehúzod a sávot, a két SIM-es cuccok nem jelennek meg, csak ha teljesen lehúzod, ez viszont pozitívum!
Alkalmazás megnyitás animácó változott, az jól néz ki. Meg érzetre kicsit gyorsabb minden, mondjuk eddig sem volt lassú.
(#3074) kásás : Bluetooth sincs kint állandóan, akkor sem, ha csatlakozva van valamihez.
-
S. Szabi
őstag
válasz
DanielLong #2953 üzenetére
Itt van egy kürölbelüi összefoglaló, német árukereső oldal adatai: [link]
Eszerint nagyobb a kereslet S10e-re, mint S10+-ra.
-
S. Szabi
őstag
válasz
trialboj #2801 üzenetére
Én ilyet rendeltem most, kíváncsi vagyok milyen lesz -> Zeroduster 3D Screen-Protector
-
S. Szabi
őstag
Lehet tesztelni az Android 10-t, One UI 2-vel, ha valakit érdekel: https://news.samsung.com/global/one-ui-beta-program-enjoy-android-10-on-galaxy-s10-starting-today
Szerk.: Most nézem, nem minden országban elérhető.
-
S. Szabi
őstag
válasz
ricsike_p20 #2539 üzenetére
Teló színhez van a keret színe is, szóval mindegyik más.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Khelben #2148 üzenetére
A beállítót képernyőmód sem mindegy, Élénkre állítva többet tud.
-
S. Szabi
őstag
Van valami megoldás arra, hogy kézzel lehessen állítani a képarányt játékoknál, hogy ne húzza szét a 16:9-es játékot?
Meg van olyan is, amelyiknél fontos infót takar ki a kamera, azzal mit lehet kezdeni anélkül, hogy minden indítás előtt, meg utána állítgatni kéne, hogy takarja el csíkkal a kamerát? Hamár az automatikus mód nem igazán működik...
-
S. Szabi
őstag
válasz
trialboj #2013 üzenetére
Amúgy így is csak annyit tud, mikor bejön az értesítés, pár másodperce felvillantja, nem marad úgy, míg meg nem nézed, csak ki lehet választani más stílust, meg több appot az SMS-n kívül, de pl. facebook messengerrel nem is működik...
A melegedős témával kapcsolatban: Hogy lehet, hogy valakinek pár perc után már forró, valakinél meg óra után sem? Kíváncsi lennék, akinek melegszik, szolgáltatós szoftver van e rajt, más különbség mi lehet? Enyém független, és nem forrósodik átlag használatnál.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Koviisti #2005 üzenetére
Nekem ilyentől nem melegszik, tokban sem, pedig semmi energiagazdálkodás sincs bekapcsolva. Viszont fényképezőt megnyitva pl. kis idő után már érezhető, vagy más hasonlóan proci igényesebb dolognál. De fél óra - óra facebook, Opera, Messenger, Spotiy stb. után sem meleg. Youtubet még nem próbáltam hosszabb ideig, de pár perc után nem meleg. Érezhetően biztos nem.
Engem jobban zavar a képernyő "lilulás".
-
S. Szabi
őstag
-
S. Szabi
őstag
Az akkor jó
Ja, ez a nap rövidítve dolog, nem is értem, mintha nem férne ki
Bízzunk benne, hogy belátható időn belül rájönnek, hogy lehet ezt jobban is.
Ettől függetlenül elégedett vagyok a telefonnal, nem volt még ilyen árkategóriás telóm, most egy Sony XA2-ről váltottam, érezhető a különbség. Mindig unszimpatikus volt valamiért a Samsung, aztán tavaly év vége körül kaptunk A6 céges telókat, aztán rá kellett jönnöm, hogy hát igen...
Ami zavar, az erős "ghosting" vagy mi a neve, a ha fekete háttér és valami szürke cucc mozog rajt, jön a lilás árnyék... Emiatt használhatatlanok a sötét témák, igencsak idegesítő.
-
S. Szabi
őstag
Nem értek hozzá, de csak nem lenne olyan nehéz megoldani. Ahogy az SMS-t jelzi kikapcsolt képernyőnél az pl tök jó, olyasmit miért nem lehet beállítani gyárilag más alkalmazásra, meg hogy ne csak pár másodpercre jelenjen meg?
Hamár nagyon nehéz lett volna pl. a hangszóró rács alá egy kis értesítő LED-t betenni...
-
S. Szabi
őstag
válasz
kaciokos #1956 üzenetére
Nem zavaró a reklám, ahogy nézem tényleg csak reklám mentességért fizetsz, ingyenesben benne van minden.
Most próbálgatom, tényleg jó!
Csak még mindig azt hiányolom, amire még mindig nem találtam semmit, hogy csak akkor kapcsoljon kijelzőt, amikor tényleg van értesítés, és akkor is csak a kijelző szélén vagy a kamera körül egy csíkot, míg meg nem nyitom... AOD erre nem jó. Ebben be lehet állítani értesítéső fényt több alkalmazáshoz is (legfontosabb lenne a facebook messenger, persze ahhoz pont nem lehet
, a kijelző vagy kamera köré, da csak kis időre, mint ahogy alapból a SMS alkalmazás csinálja.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Markizmark #1761 üzenetére
Meg van, melyik app tudja csak a kemera körüli fénnyel értesítést: [link]
Appoként külön színt lehet adni neki, meg minden!
-
S. Szabi
őstag
válasz
Markizmark #1755 üzenetére
Esetleg ez? -> [link]
Még nem tudom kipróbálni, mert csak ma rendeltem meg a telefont, de nekem is tetszene ilyesmi. Várom a visszajelzést, hogy működik e rendesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest