Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
Valaki arulja mar el miert nem tudok masolni kontaktokat se torolni csak megosztani.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
mSchumi87
senior tag
Jott egy frissités Galaxy Buds-ra
-
mSchumi87
senior tag
Lattatok az android 10 elso betajat s10+ ra?
-
mSchumi87
senior tag
Remelem ezt a Note 10 féle DEX-et megkapjuk mi is, nagyon bejovos Ti mit szoltok hozzá?
-
mSchumi87
senior tag
válasz csabicska #12552 üzenetére
Nekem foleg az jon be hogy ket op rendszert tudok futtatni egyszerre, es a drag and drop. Igy gyorsan tudok valtani windows es dex kozt. De ki kene probalni tenylegesen is hogy mik is az elonyei de tetszik ez a fajta Samsung gondolkodas es a Dex fejlodese, szerintem lesz jovoje
-
mSchumi87
senior tag
Hol tudom megnezni az ujjlenyomat olvaso verzio-at? Koszi
-
mSchumi87
senior tag
válasz Valkűr #12980 üzenetére
Es meg azt is akarjak a kovetkezo frissitesbe hogy a videok magatol induljanak el az appkonal vagy barminel ahol van ezek a bemutato kepek meg videok. Annak se van ertelme mert csak szivja majd a mobilnetet feleslegesen
-
mSchumi87
senior tag
Ez milyen betu tipus lehet? S10re rá lehetne valahogy varázsolni?
-
mSchumi87
senior tag
válasz Winchester #13774 üzenetére
CSC kod alapjan, az utolsot nezd meg milyen 3 betu dobd fel ide es rogton megmondjak
-
mSchumi87
senior tag
válasz Winchester #13779 üzenetére
Bealitasok es egesz alul a keszulekrol
-
mSchumi87
senior tag
válasz Winchester #13781 üzenetére
Irtam privatba
-
mSchumi87
senior tag
Ha az aku bealitasokban kikapcsolom a kabeles gyorstoltest akkor mennyi wattal tolt? Vagy mennyi a kulombseg a gyors es lassu toltes kozot?
-
mSchumi87
senior tag
Es ti hasznaljatok? Vagy eleg a sima normal toltes es az aku se melegszik igy.
-
mSchumi87
senior tag
Ez az uj frissités tényleg sokat javitot az ujlenyomat olvason, foleg így hogy Whitestone Dome Glass-t használok
-
mSchumi87
senior tag
válasz dkovizoli #14380 üzenetére
Eddig 10bol 10szer felold, ez a frissites elot sose volt. Mar emiat megerte ez a frissites, ez volt a legbosszantob dolog eddig a telefonon de vegre eloreleptek ebben is. Csak uveggel hasznalom foliaval persze jo volt elotte is, de most olyan uveggel is
-
mSchumi87
senior tag
Az mennyire veletlen szerintetek hogy Android10 beta Galaxy S10 szeriara 10.10.2019edikén
-
mSchumi87
senior tag
Beta2 mikorra varhato? Hetente vagy ket hetente voltak android pie-nal a betak, nem emlekszik valaki?
-
mSchumi87
senior tag
válasz nagyj74 #15677 üzenetére
még egy kerdésem lenne, a beta1 nem kell hozzá ugye? siman mehet a beta2
es egy másik kerdés miert nem tudom letolteni samfirmel a legutolso pie romot? ezt a hibat irja ki: Error: CRC does not match. Please redownload the file.
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Egy valami ami nem terszik a gesztus vezerlesnel hogy amikor latszik a billentyuzet akkor a vissza lepes nem mukodik hanem a betuket ismeri fel mint ha gepelnek. Van ez a kulon gomb a bill elrejtesehez de az annyira nem kenyelmes es igy sokkal feljeb is van a bill
-
mSchumi87
senior tag
a gesztusvezerlésnel miert nem ugrik az a csik alul? erdekes hogy a samsung 3 csikos gesztus vezerlésenel ugrik látszik hogy melyiket hasznalom, ennel meg csak ugy ott van. Jobban tetszene ha ez is jelezné hogy igen most ezt a gesztust csinaltad stb, nektek is ilyen?
-
mSchumi87
senior tag
válasz bandi0000 #15803 üzenetére
Samsung fajta gesztusvezerlés:
Az uj fajta google/iphone féle gesztusvezerlés:
Na es az a bajom vele hogy semmi féle vissza jelzést nem add ha hasznalod, nem ugrik fel mint a samsungos, mar ha hasznalta valaki es érti mire gondolok
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
válasz fulton #15862 üzenetére
S10+ van nekem de ha most kene ujra vennem akkor kissebet vennek minp pl a note10 vagy a galaxy s10. Tok nelkul meg csak csak jo a merete de tokkal mar nem az igazi. Es hat tok nelkul nem mernem hasznalni meg ha sose ejtettem le egyik telomat se, de ugye eleg csak egyszer es vege. Ugyan ez a sulya miat is, tok nelkul kellemes, ahogy tokban van plusz uveg a kepernyon es mar is 200g felet van ami mar nem az a kellemes kategoria nekem.
-
mSchumi87
senior tag
válasz fulton #15865 üzenetére
En whitestone dome glasst hasznalok ujjlenyomat olvaso mukodik vele.
Jacis
Jelenleg en is Nilkin tokra valtottam tenyleg nem add hozza sokat a merethez de gondolom nem is vedi meg annyira a sarkakat ha arra esne le a telo. Kivancsi leszek mit hoz a S11 foleg milyen mereteket es mennyivel kevesebbet fog tudni a kisseb verzio belole az akun kivul miket vesznek ki belole a S11+ hoz kepest ha ez lesz a neveSamsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
mSchumi87
senior tag
Sajna mar lejart a szerkesztesi ido. Az lenne a kerdesem nem tudd valaki hasonlo betutipust a storebo-l mint amilyen a Forma 1-ben van?
-
mSchumi87
senior tag
Valami nagy hiba van a android10 beta2ben olvastatok? Restart utan vagy csak random nem fogadja el a ujjlenyomatot se PIN kodot a telefon igy nem enged be es csak factory reset vagy android pie feldobasa segit.
-
mSchumi87
senior tag
válasz dkovizoli #15889 üzenetére
Engem se erintet szerencsere eddig de biztos ami biztos inkab kikapcsoltam egy hot fixig a PiN/Ujjlenyomat feloldast. Ami a legdurvab benne hogy aki vissza tette a Pie-t azoknak meg egyaltalan nem enged hozza adni semilyen biztonsagos feloldast
-
mSchumi87
senior tag
válasz csabicska #16029 üzenetére
En is a video alapjan csinaltam ADB-vel eloszor es sikerult nem bonyolult szerintem. De ha annyira nem fontos szerintem mar Decemberben lesz vegleges erdemes kivarni. Nem sok ujdonsag van am, en pl a gesztusvezerles miat akartam kiprobalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest