Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bsanya
aktív tag
Srácok!
Kezdett belassulni a Note-om :-( És ráadásul még gyorsan is merült (reggel 8-kor vettem le a töltőről, délután 5-re -hozzá sem nyúlva- 20% lett a töltöttség)
Nem töltöttem mostanában semmit rá, sőt, amit nem használtam le is töröltem róla!
Próbáltam egy újraindítást, de semmi nem változott.
Úgy képzeljétek el, nem laggolt, hanem qrva lassú lett, mondjuk egy emil megnyitás kb. 10mp.
Na gondoltam egy gyári visszaállítás segít, TB mentés, majd visszaállít.
Visszajött a gyorsaság, viszont nem tűnt el semmi a telóról, névjegyek, programok, beállítások mind maradt Ez miért, hogyan?????Xiaomi Mi 11i
-
ROBOTER
addikt
Egy kis adalák a fogyasztáshoz:
Lakóparkban lakom, kismillió WiFi, a MacBook Pro meghülyül tőle, ez komoly.
Legalább 15 routert látnak az eszközök, de általában ettől is többet. Ha itt van bekapcsolva a WiFi a Note-on, akkor feltűnően gyorsan merül az akksi.Ha kikapcsolom a WiFi-t, látványosan javul a készenléti idő. Pl. egy lefekvéskor 100%-os állapot 98-ra merül le reggelre. WiFi-vel ez 3..4-szerese.
Ezért ha itthon vagyok, csak akkor van bekapcsolva, ha ténylegesen a telefonon netezek, frissítek stb.
-
sagit
veterán
Gyerekek elég fura dologra lettem figyelmes. Az ADW és a Launcher Pro szét laggolja magát amikor belépek az app drawer-be ugye. Namármost fogtam és Tegrak cpu magos progijával beállítottam only 1 magra a ketyerét. És láss csodát nem laggol egyik launcher sem
Kipróbálná más is hogy nem csak bebeszélem magamnak?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
WaterWave
veterán
kérdésem lenne...
s2-es jig használható note-on is?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
lefkosia
őstag
Bumper tokot használ valaki?
Mennyire árnyékolja a wifi, illetve a gps?The Truth Is Out There
-
WaterWave
veterán
készülékből amúgy melyiket preferáljátok jobban? a feketét vagy a fehéret?
tudom izlés dolga, de kiváncsi lennék a véleményetekre...köszi
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
BladePocok
tag
Na , ma délután én is a Note-osok táborába . De lenne 2 problémám : Nem találok Böngésző nevü appot ( alapból nincs rajta , így csak az alapból rátelepített ORIGO-val tudtam felmenni a netre..) és a másik pedig a telefon névjegyzékében nincs lehetőség szoftverfrissítésre. Ezenkívül a telefon állati , nagyon gyors és csodálatos a kijelzője
-
válasz BladePocok #2719 üzenetére
1) Internet néven sincs? Fura.
2) Kéne lennie?“All nothings are not equal.”
-
skyli
senior tag
Milyen színűt vettél? Legalacsonyabb fényerőn sincs semmi a sötétszürkéknél? És a sötét átmenetek nem darabosodnak?
CM9-en vagy AOKP-n lehet állítani a színeken meg a gammán? Mondjuk néztem hogy a woodoo color is készülget már
-
Kapanyél
őstag
Az Origo a gyárilag beépített böngésző, csak régiónként és szolgáltatónként más a neve.
A névjegyzék és a szoftverfrissítés nem éppen logikusan összepárosítható fogalmak, szóval azt ne ott keresd. Amúgy mi a probléma, ami miatt frissítenéd?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
BladePocok
tag
(#2721) skyli
Feketét vettem , legalacsonyabb fényerőn ÉN nem tapasztaltam semmit se , direkt teszteltem a boltba és az átmenetek pedig normálisak Lehet megjavultak ezek a bajok, vagy csak mázlimra jó készüléket kaptam
#2722) Kapanyél
Origó az alap ? Na ezt jó tudni Amúgy kicsit félrebeszéltem , telefon NÉVJEGYÉNÉL nincs ilyen frissítési opció. Amúgy lehet valami hülye szokás , de szeretem ha mindenből a legfrissebb van .
Amúgy igen, végülis T-mobile-nál vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Beállítások menü, Telefon névjegye, és Szoftver frissítés. Ott keresd ezt. Bár nem tudom mi a legfrissebb T-s szoftver.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz BladePocok #2726 üzenetére
Hát akkor a T-sek jól összegányolták szegény Note-ot.
Az enyém Telenor, de ebben annyi szolgáltatós adalék volt, hogy a bömgészőben a kezdőoldal a Telenor-osra volt állítva.
Akkor T-nél nincs OTA ezek szerint.Hope was the right choice, and it always will be.
-
tombike
aktív tag
válasz BladePocok #2724 üzenetére
Mar korabban irtam h tben nincs ota toroltem is es kapott xeh set
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
estét
ha szépen megkérem, tud valaki nekem linkelni N7000XXLC1 3 fileos romot?
köszönömaki amugy használja annak javult az aksiideje a régiekhez képest?
Másik kérdésem, itt is le kell menteni gondolom az efs mappát biztonságként ugye?
-
skyli
senior tag
válasz WaterWave #2729 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997 itt megtalálod és leírást is
-
kchris78
veterán
válasz ROBOTER #2707 üzenetére
micsoda interferencia lehet ott! még ha egy routerre van rálépve a telefon akkor is meghülyül hiszen ugyanazon a csatornán forgalmaz több más eszköz is.. sok specifikációban olvastam hogy a Note tud 802.11a-t is azaz 5GHz-et esetleg ez lehet a megoldás, ha a routeredet hajlandó vagy 5-ösre cserélni (nem gondolom hogy most is 5GHz-es, amilyen régóta vannak 5GHzes eszközök annyira nincs elterjedve..). Ami a durva a 2.4GHz-ben hogy a 13 csatorna közül csak 3 van amik ténylegesen el vannak szeparálva a többiek mint fedik részben egymást...
-
Motyi
senior tag
válasz tombike #2732 üzenetére
Sejtettem, hogy valamit elkapkodtak, mert én aznap megvettem náluk amikor megjelent, kapásból OTA frisítette magát a legfrisebb softra és csak próbaképp megnéztem, kártyafüggetlen is.
De ezzel kapcsolatban bennem felmerült az a kérdés, hogy így hogy "visszahívás' elötti XEH prod. kódos a telóm lezhet e valami problémám ha esetleg garis ügyintézésre kerülne sor?Pl. elviszem a samsung szervízbe a T-mobilos készüléket, ők meg azt látják, hogy XEh prod. kód + független.
Viszont az érdekes, hogy a XEH prod. kód ellenére a böngészőm Origo néven fut kezdetektől fogva.
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
én az SGS-t kifüggetlenítettem ahogy a Note-ot is (részletekről itt ugye nem beszélünk)
az SGS-re visszaraktam a gyári romot plusz az elmentett EFS-t, a CSC-t visszaállítottam a megfelelőre és minden probléma nélkül ment a garancia
a böngésző nálam is origó maradt pedig független a telefon ugye
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Cyberpunk
félisten
No regisztráltam a mysamsung oldalon. Ott azt írják a +2 hónapról is kell a dokumentum kinyomtatva. Nos szégyen/nem szégyen nekem nincs nyomtatóm. Ez lehet e probléma, ha csak a garancia jegyet adom mellé?
-
Cyberpunk
félisten
Már is egy problémába ütköztem. Na szóval nekem a usb-vel van bajom. És hát az adatkábelt is mellékelném, de annak mi a fene a termékkódja?
-
kchris78
veterán
ez a mugen 4500mAh akksi nem semmi árral rendelkezik.. ~ $100... inkább töltögetem sűrűbben .
HTC Universalhoz vettem ilyet, de nagy negatívum szerintem a fizikai méretek és a súly növekedés..
-
Cyberpunk
félisten
-
Apika
Közösségépítő
Ha netán valakinek elromlik a nem garanciális Note-ja, találtam a Hardver Aprón egy kollégát, aki ért a javításához...
-
aggleány
addikt
Tudna segíteni valaki egy bizonyos hárombetűs témában? (priviben) Feltettem az SGS 2-re valót, de elég viccesen néz ki a bal felső sarokban meghúzódva.
-
BladePocok
tag
Ajjaj , van 1 kis baj. Most hogy kicsit világosabb van (tegnap csak este sikerült megvennem) , így egy bizonyos szögből nézve a kijelzőt , a jobb oldalán van egy lefele görbülő kék csík ami kb 2-3 CENTIMÉTERES! Csak oldalról ,egy bizonyos szögből lehet látni ,ha rávetődik a fény, előlről teljesen láthatatlan. . Mi legyen , vigyem vissza a még 72 órás garanciába ? Vagy esetleg más lehetőség ?
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz BladePocok #2748 üzenetére
Vidd vissza! A Note-al meglepően sok a kijelző probléma. Nem igazán értem egy ilyen árszegmensbe szánt készüléknél, hogy engedhető ez meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs