Hirdetés
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
ki a józanész hasonlítaná ezt a hiphon 4s-el??? Mi közük van egymáshoz??? Jézusom, mindig az apple így meg úgy ki nem szarja le már az apple-t?!!? Ég és föld a kettő. Az egyik divat (tömeg)telefon, pujáróknak való menzőzéshez. A másik meg kockáknak való, android fanatikus kütyű imádó , állatoknak való ! Jaj de gyorsan megnyitja az apple a telefon könyvet, ja olvass csak ph cikkeket a 3.5es gyönyörű kijelződön pff.. Azért rá kellene jönni hogy egyáltalán nem azért csinálja a samsung ezt a telefont, hogy nagy sikere legyen, csak kb azért hogy pár streak-es nek örömet okozzon! Ottvan a WV Pheaton. pl az sem azért gyártották mert tudták hogy hatalmas siker lesz, azért csinálták, mert megteheti a cég! És ha egy két ember a terméküket a szívükbe tudja zárni, már "megéri" nekik. Amúgy, komolyabbry fordítva a szót, van valós piaci részlege, azoknak aki nélkülözni nem tudják a netet, tabletet nemtudnak vagy nem akarnak hurcolni, és mégis valami normális netezési élményt szeretnének (pl. nem folyik ki a szemük fél óra után) Szerintem.
-
-
-
novinyul
veterán
Sajna egyenlőre only telenor!De lehet hogy màsik két szolgáltatónál is megjelenik idővel.Ma voltam gyorsboltban,ott is a legtöbb ember a Note-t tapizta,de addig kényelmesen megnézhettem a Moto pengéjét.Tényleg nagyon szép és gyors a telefon,de az új Htc XL sem semmi!Ùj kijelző raktak bele,a sensation utána fakónak tünt.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
xcbiker
addikt
Most én is az SII és a NOTE közt vacilálok... Nem lesz-e túl nagy a note.
Bár én internetre, navigációra, távfelügyeletre,... venném.
Az ideális a tablet lenne tudom, de nem akarok nagyon nagy dolgokat cipelni magammal a normál nokia telefonok mellett.
Olyan kell, ami mindig nálam lehet.T-mobile és a Vodafone internet szolgáltatása is gondolatba ejtett... melyik jobb és jobban lefedett nagyobb sebességű nettel.
Mindenképp e két szolgáltató valamelyik előfizetésével venném a telót.
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
Kakumix
senior tag
És kelleni fog még hozzá egy program, ami bejövő hívás esetén felolvastatja a nevet, számot.
pl. Voice Caller IDLegyen szép napod!
-
WaterWave
veterán
nem sajnos arra nem tudom
viszont csak független telefont vásárolok... eladásnál is jobban eladható és nem érzek kötöttséget...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ronson88
tag
Én ilyet vettem hozzá, bár november elején ez még csak 12 500.- volt, azóta némiképp drágult.
Viszont én is kérdeznék:
Hogy tudok egy alkalmazást teljesen kitörölni a telefonból?
Konkrétan, el akartam távolítani az Asphalt 6-ot a telefonról az alkalmazás kezelő segítségével (a Samsung Apps-ből töltöttem a telefonra). Ez meg is történt, de a tel. memóriájában benne maradt a program által letöltött több száz MB adat. Ezt a fájlkezelőben persze el tudnám távolítani a teljes könyvtár törlésével, de nincs ennek valami kulturáltabb módja?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
mondjuk h ez így oké, én is a külső sd-re mentek de csak mert nekem 8giga a belső memória...
DE ha elmentesz mindent és rádugod gépre a telót, kimásolod a TitaniumBackup mappát a gépre az meglesz bármikor... > nem feltétlen kell külső sd. bármikor vissza tudod másolni, felrakni újra a titaniumot és visszaállítani a telót. (egyébként a belső sd tartalma sosem tűnik el magától, max a rom hal be de az se bántja a belső sd-t)
"szenyor dzsíííí"
-
kowako
csendes tag
erre is jó az asztali dokkoló, beletéve ugyanis üzemmódot vált a készülék és bármilyen ikont képes kirakni még alulra is (max. 5-öt, pl. weatherstation, tv24, zenelejátszó, óra stb.), és a töltés közben folyamatos, hátsó jack kimenete is van+saját hangszóró-nyílása.
[ Szerkesztve ]
http://kowako.hu
-
Itt a CF-Root topikja, itt a második hozzászólásban van a telepítés - nekem KKA firmware volt a dobozban, azzal működött a zergRush módszer -, a negyedikben meg a fájlok.
“All nothings are not equal.”
-
iko1972
csendes tag
-
iko1972
csendes tag
Innen letölthetsz Zergrush rootot linuxra, de azt nem tudom, hogy a kies driverek nem hiányoznak-e. Szerintem érdemes lenne felinstallálni ideiglenesen egy windowst, egy óra alatt megvagy mindennel. Windows. (40perc) -> kies (10 perc) -> zergrush (10 perc). Utána már nem kell pc romozáshoz.
forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18615502[ Szerkesztve ]
-
-
zsoltti
senior tag
hajaj, remélem ha van rootod akkor azonnal lementettétek az efs mappát, abba van minden. origi cucc, számláló, függetlenítés módosítás stb! Csak akkor állítható vissza szűz rom állapotba. Ha netán odin flash is volt már akkor ugrik a számláló és akkor kész, akaratlanul is flasheltem odinnal miután egy kernel frissítés bootlooppal végződött! Másképp úgytudom nem lehet visszaállítani, csak eredeti efs mappa!
-
Sheldon
tag
Navigációnál az adatforgalmat jó lenne kizárni, offline(?) navigációs program lenne jó.
Az aksi ideje akkor eléggé jó, egész napos nyúzást akkor azért kibír valahogy, bár annyi időm úgysem lennemű, hogy egész nap nyomkodjam folyamatosan...
Tokot mindenképpen akarok venni hozzá, csak az a kérdés, hogy az itthoni kínálatból kinek mi a tapasztalata. Én ilyen bőrtokot nem akarok, inkább olyasmit, mint amilyeneket linkeltem + lenne még a kijelzőre fólia.
És igen, ezzel a készülékkel is hosszú távra terveznék, főleg ennyi pénzért.
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Petii88
tag
Jaja Én is néztem egy nagyot Arról nem is beszélve hogy a mint később haverom felhívta figyelmemet a kicsomagolásra is a használati útmutató is magyar volt Lehet egy Magyar piacos telefonnal volt dolga Jah és az a legjobb hogy megpróbálta elolvasni Ott majdnem le estem a székről
[ Szerkesztve ]
S7 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gitáros topic
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest