Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Pottyke77

újonc

Sziasztok!

Egy hete vagyok boldog tulajdonosa ennek a babynek. Kártyafüggetlen dual sim-es arany kivitelben. Előtte egy Note 4-es volt hű társam, szerencsére sikerült a családban tartani, jó gazdija lett. Csak erre cseréltem volna a Note 4-et. Kellett a toll, mert rendszeresen skiccelek (Autodesk SketchBook szépen fut rajta), kézzel írok inkább, még a qwertyt is a tollal nyomogatom, most is. Az egykezes használat nálam nem volt szempont, mert anyukám J3-asát sem érem át egy kézzel. Olixar flexicover 360 clear tokot használok (teljesen jó az apról pöttyök ellenére) valamint még egy bélelt bőr tokban tartom, kap majd egy sima fóliát is. Még tanácstalan vagyok milyet.???!! Üvegfóliát akartam, de egy megfelelőt sem találtam. Vagy fekete kerete van, vagy nem teljes ragasztós kivitelű vagy nincs kivágva az érzékelőknél, vagy ha minden klappol (mint a Whitestone dome glass-nál) akkor a felrakásához érteni kell a termonukleáris atomfizikához. Agyrém!

A vásárlás történetét meg kell osztanom veletek, ami egyszerre vicces és szomorú. A miskolci Media Marktban (nem tudom ezt leírhatom-e, most már mindegy) szerettem volna megvenni. Kértem a kedves illetékes fiatalembert, hogy egy dual sim-es note 8-ast vegyen már ki a szekrényből mert megvenném. Mire nagy szemet meresztve közölte hogy olyan nem létezik Magyarországon csak ha valami áfacsalt szürkeimportos módon hozzá nem tudok jutni. Ekkor az én szemem kerekedett ki és mondtam neki hogy a náluk minta darabként kiállított készülék is dual sim-es. Ezután már három másik kollégájával röhögtek körbe, hogy az kizárt. Az egyikük azt mondta olvasta ő is valahol de hülyeség, nem kell mindent elhinni amit az interneten írnak. Majd a szolgáltatóknál lesz dual sim-es. (Én pont úgy tudtam hogy a szolgáltatóknál nem lesz.) Már én éreztem magam kínosan, hogy ennyire hülye vagyok és a két heti utánnajárás, specifikáció olvasás, teszt videó bámulás semmit sem ért. Aztán csak megacéloztam magam, mondván lehet hogy nő vagyok a férfiak világában de olvasni azért csak tudok. Visszaslattyogtam a mintához, újra megnéztem a beállításokban, mit ad isten az ott bizony dual sim-es volt. Odahívtam a fiatalembert hogy megnézze. Ekkor elhatározta hogy felhívja a Samsung Magyarországot. Nem vették fel. Megnézte készleten van-e, majd halkan megkerdezte milyen színűt szetenék. Ekkor már tudtam nyert ügyem van. Kivett egy arany színűt, de a biztonság kedvéért ki akarta bontani és megnézni valóban dual sim-es e. (Ez egyébként tök rendes volt tőle.) Bontás után 3-an állták körbe piros pólósok, forgatták, nézegették, eject pinnel nyitották, már azt hittem MRI, CT és röntgen is lesz a diagnózishoz. Mind vártuk a nagy leleplezést. Dual sim-es volt! Hirtelen nagy lett a csönd. De nem szóltam egy szót sem, nem mosolyogtam szánakozóan, nem indiánszökdeltem végig az üzleten, csak kértem rá biztosítást és spuri a pénztár felé. Menetközben eszembejutott, hogy hány eladástól eshettek már el azért mert azt sem tudják mit kellene eladni, mi van készleten. Tudom sok a telefon, sok a specifikáció, és végülis nekem kell tudnom mit akarok venni. Ettől függetlenül nagyon kínos volt az egész szituáció és alig vártam hogy kiérjek az előtérbe.

Új hozzászólás Aktív témák