Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz freddirty #10183 üzenetére
Plusz videózásnál is értelmetlen a szélességhez képest túl magas képernyő.
Mármint még keskenyebb és magasabb mobilokat akarsz? Vagy te álló mobillal készítesz videókat? Mert annak épp nincs értelme. Csak úgy szabad videót készíteni, ha elforgatod a mobilt fekvő nézetbe.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Inside Man
csendes tag
válasz freddirty #22000 üzenetére
Köszönöm kérdésed, bár erősen túlértékeled a hozzáértésem. Mindenesetre ezt mutatja az app:
https://drive.google.com/file/d/1ZVztrhJuycUTg5qtZUedFnCP3wQeOp_c/view?usp=drivesdk
A kábel Samsung gyári HDMI és a közelmúltig eredeti Dex dokkolóba dugtam, nemrég váltottam egy Hama usb elosztós adapterre, de még a dokkolón ment el a Netflix.
Azért nem gondolnám, hogy a kábellel/csatival van a gond, mert tényleg elvágólag jelentkezett a hiba.[ Szerkesztve ]
-
gyu70
tag
válasz freddirty #22029 üzenetére
Beirsz egy kamu hdhdjskskdj-t az imei szam helyere a keszulek cserehez. Nyilvan nem ismeri fel, ezert alatta a listabol kivalasztasz egy iphone 12 pro max512 es telot. Arra sokat levesz de nem ad aztan annyit, de a 10% os kuponkoddal egyutt lemegy 305 ezerre az s22 ultra 512 es ara. A keszulek csere programnal le van irva, hogy nem vagy koteles elfogadni a samsunggal szerzodott kulsos ceg ajanlatat a hasznalt keszulekert, a csere program kezdezmenye akkor is jar. Ha megjon a telo kifizeted a 305 ezret, a kulsos ceg megkereseset pedig figyelmen kivul hagyod, mert fel aron nem adunk le hasznalt telot. A 204 ezer ft amit ajanlanak a hasznalt teloert kb a fele annak amit er. De a lenyeg az, hogy minel dragabb telo legyen kivalasztva a listabol. A nyari akcional is igy volt, es senki ne gondolja, hogy aki minden szinbol vett keszuleket, majd barmilyen telot leadna. Valamiert igy mukodik, azt en sem ertem, hogy miert.
[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
válasz freddirty #22107 üzenetére
Régebben én is aggódtam az akku cserélhetősége miatt, de miután a saját régi J7 2016 telefonom mai napig elvan, elengedtem ezt a dolgot.
Ebben még cserélhető az akku, de sosem kellett, pedig használatban van.Na most ha egy ~6 éves telefon elketyeg, akkor hamarabb unod meg magát a telefont, minthogy akkut cserélj.
Ez történik most is velem, a Note 9 akkuja is jó, nyilván nem hozná műszerrel mérve a gyári értéket ennyi év után, de jó.
De azt is elismerem, akadnak hardcore felhasználók, akik esetleg 1-2 év alatt legyalázzák az akkukat.
A kevés is több a semminél.
-
bwoay
nagyúr
válasz freddirty #22113 üzenetére
megnéztem a minap MKBHD értekezését a gyorstöltésről. érdekes és tanulságos, de vannak fenntartásaim a gyártók állításaival szemben. én a mai napig előszeretettel használom az otthon fellelhető legkisebb kapacitású (750-850 mA) töltőket, és talán ennek lehet némi köze ahhoz, hogy a 2014 elején vásárolt Nexus 4-em akkukapacitása 2022-ben még mindig 73%-os volt. Mellesleg az még senkinek nem jutott eszébe, hogy készítsen egy szabályozható áramerősségű töltőt? ja nem hát, inkább a simát is ki kell hagyni a csomagolásból pedig ilyen nagy akkukkal az sem lenne sátántól való gondolat, hogy mondjuk lassan töltsön, és pont reggelre legyen kész. helyette az tudja, hogy 20 perc alatt felnyomja 80-ra, aztán a használati szokásokból kikövetkezteti az AI, hogy mikor kezded el használni, és addigra tölti bele a maradék 20%-ot. és valóban, ez így tényleg sokkal logikusabb és egyszerűbb/célravezetőbb
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Prien
addikt
válasz freddirty #22115 üzenetére
Nekem az egyik bajom pont ez az akkucserés telefonokkal, hogy "legtöbbünknek" elmegy a gyárival 3-4 évig (ha időközben nem cseréled le a telót). 4-5-6 évig ma már nagyon kevesen használnak egyetlen telefont, ahhoz túl gyors a piac.
A másik, amit mondtál, hogy ha esetleg netán mégis meg szeretnéd úszni egy akkucserével az új telefon vásárlását, akkor meg már nagyon nehéz lesz gyárit találni vagy ha lesz is gyári, évekig polcon porosodó, nem friss gyártású, nem biztos, hogy sokat nyersz vele.
A kevés is több a semminél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest