- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
$atirka #14017 üzenetére
Lehet hogy nyomják, de eddig csak egy helyen láttam 2 hónapja, a Camponában. Mikor volt időm, akkor odamentem, majd közölte a srác, hogy felrakja, de nagyon kezdő benne, és már 3-at elcseszett...úgyhogy inkább nem kértem. 2 hete mikor voltam ott moziban, már a boltjuknál levő plakátról le is szedték a ShildUp feliratot...
Tudom hogy kell felrakni, láttam a videót, meg ismerem ezt a "típust" is, amit így raknak fel, ennek ellenére ezt is el lehet rontani. -
beeep146
tag
válasz
$atirka #14017 üzenetére
Üdv!
Tegnap én is feltetettem egy Firstphone-ban ezt a Shield Up fóliát.
200 mikronos, nem matt. Első látásra nem annyira jött be, mert bár buborékmentesen sikerült feltenni, oldalfényben olyan "narancsbőrös"- nek látszott mint a MM-os Clearplex. Letelt a 24 óra, vigyáztam az itiner szerint, hogy poros, szöszös helyen (zsebben, táskában) ne legyen, és tök jól kisimult. Alig észrevehető, nem torzítja a kijelzőt, és az ujjlenyomatot is kevésvé gyűjti. Gyári bőrtokban pont annyi van a tok peremétől, hogy ne nyomja fel és ne is legyen zavaró. Részemről ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest