- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
gyuri81 #2041 üzenetére
Az adaptertől is függ. Nekem az egyikkel max fhd megy, a másikkal a 2560x1440 is (egy 2k és egy 4k monitoron tesztelve)
Az adapter maga tudja a 4k/30 Hz-et, egy Windows-os tablettal, gond nélkül. Van valami magasabb felbontás DEX alatt, de az szürke mindkettővel, mindkét monitoron. -
törölt tag
válasz
gyuri81 #1815 üzenetére
Usgyi venni egyet gyorsan.
"A két nanoSIM-et vagy egy nanoSIM-et és egy microSD kártyát a megszokott helyen, a felső élen tolhatjuk a továbbra is IP68-as védelemmel rendelkező készülékbe. A mellette lévő izé pedig valószínűleg a zoom mikrofon."
Ez a zoom mikrofon pontosan mi is? Sehol nem találtam róla infót. -
válasz
gyuri81 #1233 üzenetére
Dettó. A légimentő bázison az asztalomon szedte szét a note3at. Kár, hogy az IP68cal ez megszűnt, mert se kemence, se nyomáspróba nem mobilis.
Ezeken a töltős akku gyilkos megjegyzéseken behalok! Mióta van qi töltés éntöbbnyire csak vezeték nélkül töltök. Autóban, otthon, munkahelyen. Az agy melleti éjjeli szekrénybe be van építve a töltő, este ráteszem, reggel leveszem. Nem tapasztaltam, hogy 2 év alatt érdemben esett volna az akku élettartam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest