Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CB
senior tag
válasz FragMaster #8199 üzenetére
Na ezért kell majd felhívni is őket, mielőtt rendel az ember.
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
jacis
nagyúr
válasz zooltan567 #8197 üzenetére
Akkor kifejtem:
A Sensation-ben a kijelző borzasztóan gyenge. Anno a DHD-ben is olyan panel volt csak a felbontása volt gyengébb. Szoftveres támogatásban sehol nincs a Nexus-hoz képest. A nexus felbontása álom a Sensation-éhoz képest. A Sensation széria hibája , hogy a kijelző körüli szigetelés hiányos emiatt porosodik a plexi alatt. Teljesítményben is jóval elmarad a Senastion-ban lévő S3-as proci a Nexus-étól.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
CB
senior tag
Na igen, lehet, hogy igazad van.
Az én másik választottam az One X.
Az gyártói garival legolcsóbban most 130000 Ft. Ez nem sokkal több, viszont nálam az már jóval a lélektani határ fölött van. De nem ez a legnagyobb gond, hanem az One X totyikot olvasva azzal annyi gond van műszakilag, hogy nem tudom megmerjem-e venni. Nagyon sokan több telefon csere után is rossz kijelzővel küzdenek.
Plusz ott van a gyér frissítés, a nem cserélhető, gyenge akku, stb. Viszont nagyon tetszik a telefon, jobban mint a GN.
De vannak ész érvek is, és azok azt mondják: Vedd meg ezt, elég neked ez is.Sajnos ezen a két telefonon kívül nem vennék most mást, akkor inkább várnék az One X+-ra fél évet (mert ugye azt még főleg nem éri meg megvenni) Mivel én nem vagyok nagy játékos, így számomra nem nyújt többet mint a GN. Csak jobban tetszik.
De a GN is nagyon tetszik, így azt hiszem ezzel is tökéletesen megleszek 1-1,5 évig.
Na meg ilyen felkészült topikban élmény.......
De ha megveszem, és nem segítetek a romolásban nagyon mérges leszek![ Szerkesztve ]
-
iistvan91
csendes tag
Garanciális,független Samsung Galaxy S2-met cserélném Galaxy Nexusra. Érdeklődni privátban.
-
CB
senior tag
Tudta ezt a HTC is, mert jóval drágábban kiadta 2000-es akksival is. De annyit nem ér egyenlőre az a kicsi plusz. Na jó, kicsit erősebb procival és JB-vel, és 64 GB-tal is adja az erősebb akksin kívül.
GN-be meg megveszem majd 10000-ért hátlappal együtt a nagyobb aksit, ha kell.
egyébként én olyan sokat nem használom a telefont.
Munkahely 10 percre van, így zenét nem hallgatok róla.
Filmnézés ritka.
Inkább netezés, fórum, és az exchange és gmail levelek megnézése.
MX player, TV24, Boat browser mini, és OfficeSuite Pro, Days Left, és időkép van most feltelepítve desirére.[ Szerkesztve ]
-
keyol
aktív tag
Mindenképp gyári garival érdemes megvenni a GN-t?Vannak kijelző próblémák vagy ilyesmi?100 alatt szeretnék maradni ha lehet,azért kérdezem.
-
-
klevente
tag
Az expansysnál gyári garival adják a gnexet?
-
tgb
senior tag
Májusban voltam teló váltás előtt,sgs3 vs hox,pénz is volt rá,de találtam itt a PH-n egy GN-t,gondoltam kipróbálom,olyan jól sikerült a próba hogy mai napig örömmel használom,az sgs3-at és a hox-ot nagy ivben kerülöm azóta,volt lehetőség párhuzamosan is használni,de még mindig a Nexus a nyerő!
az irányár nem félarat jelent!
-
kornellia84
tag
válasz FragMaster #8199 üzenetére
Ha felhivjátok őket azt fogják mondani hogy megy a fehér gyári garival, anno nekem is ezt mondták. Majd felhivtam a Samsungot, és azt mondták, hogy hivatalosan nem forgalmazták nálunk a fehéret, igy azt a garit max a boltban lehet érvényesiteni. De járj utána te is nyugodtan.
-
CB
senior tag
Közületek próbálta már valaki az NFC -t, ezekkel az NFC cimkékkel?
"Mi az NFC? Az NFC (Near Field Communication) kis hatósugarú adatátviteli technológia világszerte megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a felhasználók életét, mivel általa egyszerűbben, egyetlen érintéssel lehet tranzakciókat végezni, digitális tartalmat megosztani, elektronikus készülékeket csatlakoztatni."
Nekem ez tetszene pl.:
"Automatizáld telefonos teendőidet az autóban: Indulj útnak egy szempillantás alatt. Ugorj be az autóba, és Nexus készüléked megérintésével automatikusan bekapcsolhatod a GPS-t. Vagy a Bluetooth™-t. Sőt a Google™ navigátort is elindíthatod. Indíts el egy, két, három – vagy akár több – funkciót. Te döntesz!"
Azért elképesztő, hogy ez a telefon (a rádiót kivéve) szinte tudja ugyanazokat a dolgokat, mint a HTC One X, pedig fél évvel korábban jött ki. - Jó. Lehet, hogy van ebben a mondatban némi túlzás.
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
A Nexus 4 akksija könnyen cserélhető:
[link]You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
pszili8
aktív tag
-
klevente
tag
A nexusoknál ha van rootod és custom recoveryd, de alap a kernel, akkor tudsz ota-val frissíteni? Ha igen, akk megmarad a root és a recovery, vagy nem?
-
Benex
senior tag
Sziasztok!
Ma a telom olyat csinált h valaki hivott és utánna se kép se hang!(de ezt már irtam ugye régebben) most olyan volt h hivtam én valakit csak sötét kép majd ujra indult! Aztán megint huvnak sötét kép!! Mujrainditottam többször és most jo lett! De ez miért lehet????
Ekörre kmszönöm a válaszokat!(nincs rootolva a telo meg semmi minden hivatalosan van rajta!)S23 Ultra | Sony A7 IV
-
simihun
aktív tag
válasz zooltan567 #8188 üzenetére
Nexus
-
FragMaster
addikt
válasz klevente #8223 üzenetére
Azért van így, mert a samsungnak fontos, hogy le legyen pecsételve a garanciajegy, az expansys meg nem teszi meg ezt kapacitás híján. Viszont baj esetén ha visszapostázod nekik, akkor ők elintézik a javíttatást külhoni márkaszervizben. Annyira nem olcsó náluk, hogy ez a kényelmetlenség megérje.
kornellia84: engem aztán igazán nem érdekel De innen is látszik, hogy sumák a bolt. 99%, hogy nem lehet gyári garanciát érvényesíteni itthon fehérre.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
klevente
tag
válasz FragMaster #8242 üzenetére
Szerintem nekem a Nexus 4 lesz akkor, mert fontos a gyári gari, de csak akkor, ha nem törik be a hátulja
-
jacis
nagyúr
válasz klevente #8248 üzenetére
Én azt mondom ne erőltesd ezt a gyárii gari témát. Pont a GN az a telefon ami nem problémás. Egyedül a kijelző az ami képes beégni, de hiába cserélteted akkor is beég 3 hét múlva. Amúgy ez is csak egy felfújt dolog, mert ha meglátod miről van szó kineveted a témát. Gyakorlatilag láthatatlan. Legalább is ha én nem olvasom ezt a topikot nem jövők rá soha.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest