Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Van egy app GNex-re, ami ha telepítve van, akkor elég a kikapcsolt kijelzőn végighúzni az ujjunkat, hogy az aktiválódjon. Csak bizonyos kernellel működik. Pár hete kipróbáltam, de már nem emlékszem a nevére. Nem tudja véletlenül valaki, hogy melyik app ez?
-
tibz03
őstag
Nem kell nyomkodni a bekapcsológombot, szerintem hasznos.
(#7706) assemble: Én meg tudom, hogy van ilyen. mert használtam, csak a nevére nem emlékszem. Véletlen hogy oldódik fel? Véletlen pont végighúzod az ujjad a képernyőn, amíg a zsebedben van a telefon? Pontosan azt akarom kideríteni, hogy mennyire növeli meg a fogyasztást, mert ha nem vészes, akkor lehet, hogy használnám állandóan... Csak nem emlékszem az app nevére.
-
hallerlaller
addikt
Ilyen van: IntelliCover, de nekem nem jönnek be ezek.
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
-royalflush-
tag
üdv!
olyan progit keresek amivel usb-n keresztül össze tudom kötni a telót a laptoppal és látom a telefon kijelzőképét a monitoron .. tudtok esetleg ilyet? (nem TeamViewer-re gondolok ami pont fordítva működik)( Nikon D200 ) ( ThinkPad E520,win7 ) (iphone 5s )
-
simihun
aktív tag
elképzelhető, h október 30-án megkapjuk a 4.2-t, vagy ez alap?
-
tibz03
őstag
válasz hallerlaller #7708 üzenetére
Nem ez az, ilyet is próbáltam már, de ez nekem se jön be.
(#7709) tgb: Ez az bizony! Köszönöm!
-
kisfric
csendes tag
Sziasztok!
Ma "baleset" érte a kicsikémet: kiesett a zsebemből, a szilikon tok leesett róla és jó pár métert még bucskázott a földön elég rendesen megkarcolódott és van pár csúnya ütésnyom is rajta
Jól sejtem, hogy nincs mit tenni?
KösziFrici
-
Rotate
veterán
válasz Dzsuri89 #7723 üzenetére
nekem is Chrome, de a linkre kattintva egy bejelentkező képernyő fogadott... bejelentkeztem egy ezeréves msn accounttal, nem arról van szó, de pl a Dropbox nem buzizik így...
Kijelentkeztem, megint rákattintottam, most meg már a képek jöttek... áhh, mondom, hogy buzizik velem
[ Szerkesztve ]
-
zool1
őstag
válasz mgTerminator #7634 üzenetére
p.ü.
-
kisfric
csendes tag
Köszönöm mindenkinek az együttérzést!
A kijelzőn van fólia, az karcolódott, de semmi komoly. A készülék kialakításából adódó, jobban kilógó részek kaptak rendesen... nekem is fájt a szívem, drága gokartozás lett...
Zolesz007: Köszi a tippet, nézek készülékházat. Ha beszereztem, hol praktikus kicseréltetni?
Köszi,Frici
-
Rotate
veterán
válasz kisfric #7733 üzenetére
nekem eddig 2x linkeltek Skydrive-ról képet, mindkétszer azt akarta, hogy lépjek be... de érted miután beléptem, és kiléptem, és megint rámentem, akkor már kilépve is adta a képet mondom, engem szivatnak
bár nem érdekel, GDrive-ot sem használom, nekem a Dropbox jobban bejön
-
Integra
titán
hogy kell időképben kikapcsolni ezt a rohadt PP -percről percre értesítőt a widgetből???
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
FragMaster
addikt
Na gyerekek, ez mi lesz? :
Nexus 3 by Samsung photos hit Picasa, color us confused"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
kornellia84
tag
Mit gondoltak? Van egy garis nexusom, ha lecserélem a házat fehérre, ugrik a gari?
-
slice14
veterán
válasz kornellia84 #7741 üzenetére
Hát mivel a matricán ott van a "Color: Titan Silver" színe, igen.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Integra
titán
válasz FragMaster #7739 üzenetére
jó kérdés.
majd mindjárt megint jön egy twitter válasz valamelyik gugli fejestől, hogy LOL...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Dottore
addikt
-
BDave
őstag
Hát elég idióta képek Lesz még egy készülék? Én már tűkön ülök
-
BDave
őstag
Amúgy ez a válasza a kép feltöltőjének (aki Google-alkalmazott):
"Just to be clear, the EXIF data here is modified. Sorry for the confusion"Szerintem kamu. Mi értelme lenne megváltoztatni a EXIF-et?
-
FragMaster
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Weblap készítés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 valamint S24+ 128GB// 256GB// 512GB Samsung garancia
- !Új! Samsung S24 Black 256 Gb Euronics vétel 2027.10.18-ig garanciás KARCMENTES
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy A55 5G 256GB jegeskék színben - 2 év Samsung garancia
- Samsung S23 S911 hibás
- IPhone 16 Pro 128GB desert titanium sivatagszínű független 1 év Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs