Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09819904

    törölt tag

    válasz cselt #21657 üzenetére

    Nézd meg reálisan a készüléket!
    1, Jelenleg nem olcsó. Ez már sokaknak visszatartó dolog. Egy Galaxy Nexust 30-40 körül megkapsz. Oké, nincs KitKat és pár dolog.
    2, Ami hiányosságai vannak a GNexusnak annyival mondhatni jobb a N4. Talán a 4-esre éri meg váltani, ha új Nexus kell. Ez még úgy relatíve jó áron fut.
    3, A Nexus 5 effektíve nem dobott akkora újítást amiért rohamtempóban cserélni kellene akár a GNexust vagy a 4-est. Aki kihasználja a telefonját azon emberek egyik fele maga írja az alkalmazásokat, a másik fele pedig az elsőtől szerzi be ami kell. :)

    Nézd meg az embereket! A piac okádja ki magából az új és újabb márkás telefonokat. Ezt még megfejelik a kínai telefonokkal és kész az a helyzet amit én már nem tartok értelmesnek! Telefonok dögivel, emberek pedig képesek veszekedni (nem vitázni!), hogy melyik telefon miért jobb! iOS vs droid, droid vs. WP!
    Aztán a másik értelmetlen veszekedéskupac a kamera megapixelszáma, a CPU magok száma, a RAM mérete és még lehetne sorolni. Ha van SD kártya bővíthetőség akkor annak helyébe miért nincs FM rádió... :U Ha van mindkettő akkor miért nem vékonyabb a kijelző körüli káva? Ha azt is megcsinálja valamelyik gyártó, akkor pl. a Sony helyett miért nem Samsung? Szóval buta egy helyzet van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés