- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
válasz
nrg_52 #11555 üzenetére
Így van
A méretétől picit féltem, de mivel baromi vékony és a hátlapjának ívesek a szélei annyira kézre áll, hogy gond nélkül megy az egykezes használat.
Sebességben nem lehet összehasonlítani a kettőt, de megjegyzendő, hogy az Alphának sincs semmi baj a sebességével...
Sajnos a TouchWiz nagyon sok olyan extrát tartalmaz, amelyek az O+3 -ból hiányzik, pár példa, ami nekem eleinte hiányzott: intelligens képernyőzár, olvasatlan értesítések megjelenítése az alkalmazás ikonján, kezdőképernyő kijelölése, képernyők átrendezése, körbeforgó mód, osztott képernyő, mappák létrehozása az alkalmazásfiókban, rámutatás, felemelve megrezegteti a készüléket, ha van elmulasztott hívás/üzenet. De ezek nagy részét extra alkalmazással (másik launcher) vissza lehetne hozni, de még nem foglalkoztam vele.
A kijelzőjét szokták szidni, de abszolúte nem vészes, alap módban, ha a színegyensúly csúszkát maxra húzod, egy picit élénkebb, mint az Alpha AMOLED-fénykép módban. Az sRGB majdnem olyan, mint itt az "alapvető", csak magasabb a színhőmérséklete.
Ugyanolyan pentile mátrixos kijelző van benne, mint az Alphában, ezért a képe ugyanolyan lágy. (Igen, ezt nem tudom észrevettétek-e már, mivel a pentile esetén csak 2 subpixel van, kissé lágyabb a képe, amely nem fárasztja annyira a szemet, mint egy 535854 ppi -s cucc.)
Az ujjlenyomat olvasója brutálisan gyors, gyorsabban ébred fel, mint az Alpha ha csak megnyomod a kezdőlap gombot.
Zenehallgatáshoz egy Audiotechnika fejhallgatót használok, a hangja kiegyensúlyozottabb, mint az Alpháé, - bár a mélyei színezettebbek -, de kell pár óra zenehallgatás, hogy pontosan definiálni tudjam, hogy jobb-e. Az első benyomás alapján jobb, de aki audiophile, az tudja, hogy ez nem jelent semmit...
Megjegyzem, hogy nekem eszem ágában sem volt cserélni az Alphát, két dolog játszott közre: a Samsung szarakodása az MM -el, és az, hogy kellett egy dual sim -es teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- VoLTE/VoWiFi
- Diablo IV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest