Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
snpetit
aktív tag
válasz
acsati #12728 üzenetére
Használj másik alkalmazást, FairEmail pl. Nekem is rossz, minden beállítást kombót kipróbáltam már. Előző telefonomon is így volt. A fiókkal is összefügg a dolog szerintem, ezért jó vagy rossz összevissza mindenkinek.
Max nem használod az új email programot csak az értesítésekre. -
Huroq
senior tag
Szolgáltatótól vett készülékeket bármikor letilthatnak, ha az ügyfél akár csak 1 Ft készülék kedvezményt is kapott az előfizetése mellé. Ez mindíg a vásárló döntése, hogy az esetlegesen olcsóbb vásárlási árért cserébe bevállaja -e ezt a plusz tényezőt. Azért elmondanám azt is, hogy egy megbízható harverapróstól simán vennék ilyen készüléket. Én is adtam már nem egyet el hűségszerződés mellett, de rosszul még egyik vásárlóm sem járt. Ellenben ez nagyban függ az eladó gerincességétől. Illetve arra figyelni kell, hogy ha az eladó azt mondja független, attól még lehet szolgáltatói készülék, az már semmit sem jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Borderlands 4
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Borsos árú alumíniumfelni? Nem, egy asztali PC!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest