Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tbc2

tag

válasz gerner1 #3180 üzenetére

Szia Gerner1!

Most kezdtem el ismerkedni az új telefonommal, és a hívásrögzítés, mint hot topic nálam is elég fontos (főleg most, hogy a 3rd party progikat is kiírtják (?)). Megtaláltam ezt a leírásodat: https://logout.hu/tema/gerner1/hsz_132-132.html, ez alapján tervezem még 0 km-es állapotában, mielőtt belaknám, gyári hívásrögzítésre alkalmassá tenni.
    Az első kérdésem a leírás alapján: van bármi előnye vagy hátránya az indonéz iránynak az izraeli irányhoz képest? Melyik lenne neked a "default"? :)

Más: írod, hogy nem feltétlenül kell firmware-t cserélni, elég lehet az aktív-CSC-t átállítani. Ez utóbbi egyszerűbb? Van hátránya?

Nem mélyedtem még el a leírásodban, csak megtaláltam, egyszer végigolvastam (nem értettem belőle mindent elsőre, de Google és a youtube segítségével fel fogom tudni gyúrni magam belőle), megörültem neki, hogy lehet, de nem szeretnék fölösleges vargabetűket tenni, ezért is kérdezek előtte. Ha van egy kis időd, szívesen venném (valószínűleg nem csak én, ha a 3rd party toolok elkezdenek nem működni, akkor sokan mások is érdeklődni fognak) ha egy picit bővebben is írnál a fenti pontról pontra leíráson kívül is a firmware-cseréről/aktív CSC átállításról. Esetleg ha valami változott augusztus óta, akkor azt is kiemelhetnéd.

Osonte, láttam, hogy te is első lépésként indonézesítetted, ha leírnád a tapasztalataidat, hogy mire kell odafigyelni, azt is örömmel venném/vennénk.

Köszönöm/jük szépen!

Új hozzászólás Aktív témák