Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Tetszett
Ha kicsit Sam 'n' Max irányba elmentél volna, akkor Neo már nem élneMax agyonverte volna egy kővel, miután kifordította
-
Wazz.. Király történet!
Saját sztori:
Anno mikor a mozikban ment ez a Mátrix, kaptam egy levelet, ami abból állt, h egy fehér papírlapra újságból kivágott betűkből volt ragasztva egy felirat: "Kövesd a fehér nyulat!". Szépen borítékban a postaládában volt.
Igen ám, de én akkor még nem tudtam, mi ez, mert nem az első vetítések alkalmával láttam a filmet. Hát képzelhetitek, el sem tudtam képzelni..
Viszont volt egy barátnőm, aki már látta, és Ő tréfált meg, illetve azt hiszem, bár végülis sosem derült ki, de mikor én is láttam a Mátrixot akkor beugrott, h Ő már előttem megnézte.
Valamilyen szerelmi dolog volt a háttérben, már régen volt.
De ezt a fehér nyulas dolgot sose felejtem el.
Otthon még valószínűleg meg van az ilyesmi cuccok közt az a levél is. -
Vakegérke
félisten
"Jóval az férfi mögött ért földet..."
Bocs, de ezt kiszúrtam.Naggyon jóóó! Ha lehet mondani, törzsolvasóddá váltam.
-
Sidaries
őstag
Linkek a teljesebb megértéshez:
Sam és Max
Sam és MaxKövesd a Fehér Nyulat - Follow the White Rabbit
Kövesd a fehér nyulatA Nyúlon túl
A nyúlon túlValamint a szokásos. Ez egy sorozat. Ha ez tetszett akkor lehet, hogy az előzmények is tetszeni fognak. Valamint ha valakinek valami helyesírási gebasz böki a szemét, akkor szóljon nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- SHADOWBLAZE nevű felhasználó egy CSALÓ
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest