Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9360
aktív tag
Hello!
Mivel sokat próbáltatok segíteni, biztos érdekel a végeredmény.
Pár hete kiderült, hogy sem a táp, sem az egység nem jó. Vagy a táp rontotta el az egységet, vagy mindkettő hibás volt eredetileg is, ezt nem lehetett kideríteni, de az biztos volt, hogy rosszak. Akkor még nem akartam írni, mert rendeltem újat, és meg akartam várni, hogy azzal mi lesz. Féltem előre leírni, hogy rossz volt az előző, amíg nem volt biztos, hogy egy új megy.
Jelentem, megérkezett, és semmi baja!Annyi hátránya van ennek a dolognak, hogy két egységet (meédia lejátszó - tv - konverter - erősítő) beépítve a láncba, csökken a teljesítmény. Egyelőre az rögtön feltűnt, hogy sokkal halkabb. Ezen persze tudtam állítani a tv-n valamit, de továbbra is halkabb, de most már nem annyival. A további összehasonlítás majd idővel, bár igazából mindegy, mert ez megoldja azt a kérdést, hogy minden forrást ki tudjak tenni hangfalra, más nincs, szóval vagy így, vagy sehogy. Azaz annyi, hogy a média lejátszót direktbe az erősítőbe kötve a lényeges hangok (film, zene) mehet, de más nem...
Köszönöm még egyszer a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest