- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
Ezzel meg kell tanulnia együttélni sajna.
Máshonnan loptam: " A keverőcsap és központi fűtés rontja a ház viktoriánus jellegét és az fontosabb mint a vevő kényelmi szempontjai"
Eredetileg a bőr belső részét akarta felülre, de lebeszéltem róla, mert az már nekem is meredek volt.
-
feco72
Modder
Ja, nem. A steames cuccoknál nehéz minimált csinálni, bár a tavalyi munkáimhoz képest ezek már majdnem azok. Érdekes, mert találkozókra én nem öltözöm be, meghülyülnék, ha ilyen lakásom lenne, nagy vágy egy skandináv stílusú lenne. Viszont szeretem csinálni egyre jobban bejönnek a munkáim
. Meg a fogaskerék kultusz se jön be.
Klassz a ház
(csak ilyet meg nem rendelnének tőlem). -
feco72
Modder
Lejárt az időm. Szóval a szegecsekhez elvileg nem ér hozzá, a finom! bőr érzésénél meg szerintem nem sok jobb dolog van. De van aki meg a gumit vagy műanyagot szereti.
-
feco72
Modder
Köszönöm

#hagel: már megnyomtad.
Kezdek gondolkozni a következőn, hasonló stílusú lesz, más szinekkel, szerintem ütősebb/elegánsabb lesz ennél.
-
feco72
Modder
válasz
razorbenke92
üzenetére
Mindenféleképp szokni kell. Nincs akkora oldaltatása a gomboknak, van köztük köz stb. A nyomásérzésnél megmondom én már nem emlékszem, mekkora változást jelentett. Nekem nem vett vissza a gépelési sebességből.
-
feco72
Modder
válasz
razorbenke92
üzenetére
Igazából nem tudom. Biztos változik, mert más a súly rajta. A kisebb/kerek gombok miatt szokni kell 1-2 napig az biztos. Én nem szoktam játszani, majd aki ezt elvitte, attól várok majd visszajelzést.
-
feco72
Modder
Fps-re nem ajánlott sajna. Ez membrános gép, direkt kérdeztem a srácot, mit játszik rajta. Esetleg egyszer, ha hozzájutok valahogy egy jó gamer billentyűhöz, annál vállalom, hogy kibírja. Mondjuk az enyémet (noname) a két unokaöcsém nyűzza, eddig nem esett le gomb. Ahhoz szerintem kéne növelni 1mm-ert legalább a gombok méretén is.
-
feco72
Modder
Technikai legfőképp. Az eredeti gombnak van egy előre dőlése és egy homorú középrésze. Amikor levágom a széleit és méretre igazítom, akkor csak két vékony vonalon feküdne fel az új teteje a széleken. Ezért a tetejét csiszolni kell, hogy nagyobb legyen a ragasztott felület. Nos ez nem szokott teljesen egyformára sikerülni, utána a ragasztott rész erre fekszik rá és innen van, hogy nem teljesen egyformák a dőlések. Próbálkozom valami módszert kitalálni, amivel egyenletessé tudom tenni, de még nincs megoldásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB piros / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Meg a fogaskerék kultusz se jön be.
(csak ilyet meg nem rendelnének tőlem).
. Fő, hogy az illetőnek igen. Én pl. a ledektől kapok hiderázást, billentyűn-házon.