-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
toeki
senior tag
-
törölt tag
-
-secret-
Arcképgyáros
Szerintem teljesen jó, nem kell bele az a kis négyzet. Könnyebben megtalálod a home gombot is így, hogy kicsit beljebb van a digitizertől.
-
ricska1
tag
-
toeki
senior tag
-
ricska1
tag
-
Asbee
veterán
Én 2 hete cseréltem egy Note 2 ről fehér-ezüst 5S-re. 5,5 vs 4 hüvelyk. Nem kis különbség, de azt kell mondanom imádom az 5S-t. Főleg úgy, hogy én tökéletesen elégedett voltam a Note 2 vel. Mind rom, minden téren. De ahogy megfogtam az 5S-t tényleg van neki egy minőségi kisugárzása. Főleg a samu féle műanyag után. Romolgatni már nem romolok, szerintem komolyabb androidos telót (htc, samu, nexus) nem is kell, persze ez user függő is. Szóval összességében, telefon téren legjobb döntésem volt.

-
ricska1
tag
-
-secret-
Arcképgyáros
Csak a fehér - ezüst.

-
ricska1
tag
-
mcsabee
senior tag
-
ricska1
tag
-
Tibee86
nagyúr
5S és "fekete", nem kérdés.

Jah, és szerkessszé!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Buci21
addikt
-
Cyberpunk
félisten
-
Baltásgyilko
csendes tag
-
ricska1
tag
Igen , de te legalább nem kezded fikázni ,mint egypáran

Mert ha valakinek nem tetszik az Iphone egyszerre : " hú de szar , nem androidos " .... :d -
pulyka jocó
senior tag
-
ricska1
tag
Hát azért az ujjlenyomat olvasó se rossz

-
ricska1
tag
-
ricska1
tag
Hát nem volt rossz , de azért egy 5s jobban tetszik már

-
ricska1
tag
hát igen formája annak még nem volt az igazi ,de nagyon ott volt a toppon

-
Buci21
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Fehér/ezüst egyértelműen.

pulyka jocó: mivel abba került az ujjlenyomat leolvasó szenzorja.

Buci21: nem mindenki akar ezzel foglalkozni, csak egy out of box készülék kell neki, abban meg nagyon jó a szifon. Nyilván a szifont is lehet "piszkálni", van rá mód.

-
pulyka jocó
senior tag
Szerintem az iphone 5s-t nagyon elrontották a home gombbal.
Engem nagyon irritál hogy nincs a karikában a négyzet,ezért nekem szóba se jöhet.....
-
Buci21
addikt
szerintem egy telefonnak akkor lesz lelke, ha magad romolgatod, magadnak szereled/javítod stb
Lásd: Jiayu G3T. Annyi keresgélésem van benne, saját kezemmel cseréltem ki egy brutális ejtés után az LCD-t és a digitizert is, a rendszer kinézetét és viselkedését a legapróbb részletekig az xPosed framework és az erre írt temérdek opció segítségével
Nekem az szifon és a csamcsung telók eszetlenül drága lelketlen, hideg csúcskészülékek 
-
alkatraz3000
őstag
A 3gs szerintem legeslegjobban eltalált iPhone ever

-
Baltásgyilko
csendes tag
Szia,
Nem az írásod szeretném kritizálni meg nem is az Iphone-ot (mert ugye kinek a pap kinek a papné), csak személyes véleményem osztanám meg.
A Megfogod és megfog cím és a 3GS kapcsolata ihletett meg, mert nemrég volt nálam egy 3GS egy hétig.
Nekem a fogása annyira idegen volt olyan csúszós meg a fényes hátlap. Továbbá amik zavartak azok az élek, minden kivágásnál (töltő, jack csatlakozó) élesnek éreztem még a nyomógomboknál is ugyanez volt a helyzet. -
petipetya
nagyúr
Az asztroszürkét venném, szerintem ez néz ki a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
utálom ha valaki nem találja a szerkesztés gombot, és harácsolja a hozzászólásokat, de mivel nem szakmai topic, legalább idegrohamot nem kapok