Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeghaL0L
addikt
Feláll a szerszáma egyeseknek, vagy nem áll, pont nem érdekel. A kulturált véleménynyilvánító társadalom a PH!-t is belepi szépen lassan. Csak nem veszik észre, hogy kutya nem kíváncsi a degenerált véleményükre, de normálisra pedig nem képesek. Ez van.
ON: Valakinek van már a birtokában ilyen ram? Lecseréltem a Fury-m (2133 MHz) egy ilyenre. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Sokat dobott a 3200MHz. Igaz kényszer csere volt, mert meg akartam szabadulni az Easy-Shop Kft.-től, ahol vettem a Furyt, mert embertelen amit leműveltek a garanciális csere során. Mindegy, hosszú.
Kérdés: Nektek is darabos az RGB átmenetek? Nem olyan fluidan vált színt szerintem. Ill nem tudom kontrollálni csak akkor, ha olyan lapom van?(Asus Aura, Giga RGB Fusion) Jelenleg egy Z170 Extreme4-ben van, bőven elég lenne, ha egy színben megállna, de erre jelenleg képtelen vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Elektromos autók - motorok
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő