Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
A 4:4:4 chroma-hoz mi kell pontosan, marmint a TV is olyan kell legyen ami tudja?
Nalam LG 4k HDR nanocell TV van, olcsobb 2.1-es kabellel bekotve, de a TV csak 2.0-ra van specifikalva.
A chroma nalam talan 4:4:2, nem emlekszem pontosan, de nem mindegyik szam negyes.
A 4k@60hz felbontas atmegy es a HDR is, az AppleTV kabeltesztje sem mond semmi hibat. -
Csabroncka
addikt
Nem érted még mindig amit kiakartam hozni belőle, de az ábráról, meg a példáról (amik teljesen ok) ezek alapján talán átjön!
Hogyan tudtam 2010-ben HDMI 2.0-ás kábelt venni, amikor a szabvány még nem is létezett ?
Kölcsönad adhattam volna ezt a 10 éves Forest kábelem neked, és láss csodát a 2.1 sávszélessége is átmegy rajta.
Félrement egyébként az egész, nem arról beszéltem, hogy csilliárdokért kell kábelt venni! Jeleztem, hogy érdemes jó minőségű, nagy sávszélességű HDMI kábelbe beruházni, mert hosszútávon kiszolgálja az embert.
-
blakey
titán
A HDMI verzió számozása az interfészre vonatkozik, a kábelekre nem, azon a kábelen nem azért ment át csak a 422, mert a kábel 1,4-es, hanem azért, mert arra a hosszúságra (5m) csak az 1.4-es szabványnak tud megfelelni. Egy 10 éves 1,5m-es kábelen, ami teljes bekötésű és megfelelő árnyékolású, simán átmegy a 4K HDR 444 TrueHD.
A linkelt képek a szabványra vonatkoznak és nem a kábelekre, ne kelljen minden 20-ik "jött-mentnek" elmagyarázni, hogy a kábelek másképp működnek. Itt a hivatalos oldal a kábelek neveiről, ezek használatosak, a kábelekre néha rákerül a szabvány is, tehát odaírják, hogy HDMI 2.1, de az annyit jelent, hogy azon a hosszon, az a kábel megfelel annak a szabványnak, de 5 év múlva a HDMI 2.3-nak is megfelelhet, nem kizáró ok, illetve az 5 éves kábel is tudhatja a jelenlegi 2.1-es szabványt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Update 11.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő