Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz
TazLeacher #1990 üzenetére
Én talán pont egy éve váltottam, szintén Dune-ről. Csak+ tudok mondani róla. Mostanság kicsit elfoglalt vagyok, de írj privátot és a hétvégén megválaszolom!
-
aujjobba
addikt
válasz
TazLeacher #1990 üzenetére
Ha a Mese mappa egy megosztott smb mappa, akkor ki tudod tenni a kezdőoldalra, és belépve csak az ottani tartalom látszik.
Másik lehetőség hogy használod a beépített kategóriákat, például az Animációs kategóriát, bár az nem feltétlenül csak mese, de azt hiszem van gyerek kategória is.
Tudja melyik film/epizód volt megnézve, továbbá a főoldalon is van egy “legutóbb megnézett” szekció. Ha egy filmet félbehagytál, akkor legközelebb elindítva megkérdezi hogy onnan folytassa, vagy elölről kezdje.
Ha nem lesz rajta játék akkor elég a legkisebb tárhely is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest