Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
4790K@4,6Ghz-en 16GB RAM-mal úgy akadt 1060-nal mint az állat, hiába a stabil 60 FPS. A youtube videók többségében látom az akadozást de van akit nem zavar.
HT nélkül nem néztük meg, de azért sem jutott eszembe mert Haswell i5-tel is akadt mint a dög.
-
kikikirly
senior tag
Jaja, ezt a karcolódás dolgot értettem törés modell alatt.Azért ezzel csinálhattak volna valamit.....Van egy része a játéknak ami szinte tökéletes(leképző, a'lá a ,,nyers" grafika) és van hiányos része a játéknak.Erre mit csinálnak? A tökéletes részen javítanak, a hiányoshoz meg hozzá se nyúlnak. Fuck Logic. Arcade Utcai versenyzős játéknál amibe rendőrös üldözés is van, számottevő hiányosságokhoz sorolnám, első részbe se értettem hogy maradt ki.Ha még szimulátor lenne belefér.Egyre kevésbé értem a mai fejlesztőket.Aztán lehet ez csak az én hülyeségem.
-
Redneck
nagyúr
-
kikikirly
senior tag
Törésmodell javult(lényegébe nem volt)? Első részbe zsarus üldözések elég gagyik voltak ez miatt.Nem csodát várok, NFS Hot Pursuit 2010/ Rivalsel beérem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tökéletes, vajsima fps értékeket láttam microlag nélkül. Ritkán jól van optimalizálva ekkora nyílt térképpel.

. Az oszlopokról és autókról lepattanás is maradt, talán kicsit jobban lelassít. Rendőrökről nem tudok nyilatkozni, nem találkoztam még eggyel sem.