Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w
üzenetére
1. [link] Egy ilyet rendeltem, még nem jött meg. A oneplus 5t-hez volt ilyenem, max 1 hétig tudtam használni (mire megjött a tok akkorra úton volt a realme), tetszett, jó volt a fogása, az oldala recés, a gombok is jól működtek vele, a hátulja pedig kifejezetten jó üveghez, kemény műanyag és rajta puha szivacsos bőr utánzat. Meglátjuk a realme-hez is ilyen jó lesz-e.
2. [link] Ilyet is rendeltem, ez már megjött, de nem jó, nem ajánlom, laza, nem sokat véd, a gyári jó passzentos ez meg sem közelíti.
Néztem ki még párat, de egyszerre nem akartam, apránként jobb kicsit feldobni valamivel a telót
:
Gyári relme tok (nem az ami a dobozban van) kicsit olcsóbban (így sem olcsó) : 3. [link]
még pár, vegyesen: 4. [link] , 5. [link] , 6. [link] , 7. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Banggood
- Fractal Scape: Gamer headset vájtfülű játékosoknak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
: