- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
monti0222w #140 üzenetére
1. [link] Egy ilyet rendeltem, még nem jött meg. A oneplus 5t-hez volt ilyenem, max 1 hétig tudtam használni (mire megjött a tok akkorra úton volt a realme), tetszett, jó volt a fogása, az oldala recés, a gombok is jól működtek vele, a hátulja pedig kifejezetten jó üveghez, kemény műanyag és rajta puha szivacsos bőr utánzat. Meglátjuk a realme-hez is ilyen jó lesz-e.
2. [link] Ilyet is rendeltem, ez már megjött, de nem jó, nem ajánlom, laza, nem sokat véd, a gyári jó passzentos ez meg sem közelíti.
Néztem ki még párat, de egyszerre nem akartam, apránként jobb kicsit feldobni valamivel a telót
:
Gyári relme tok (nem az ami a dobozban van) kicsit olcsóbban (így sem olcsó) : 3. [link]
még pár, vegyesen: 4. [link] , 5. [link] , 6. [link] , 7. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest