- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam egyszer volt olyan, hogy másolásnál 105% volt már, de még ment volna tovább.
Nekem sikerült két azonos nevű és kiterjesztésű fájlt egy mappában tárolnom. A kiterjesztés is kis betű volt mindenhol, a név betűről betűre egyezett, csak a méretük volt más. Átnevezni már nem tudtam ugyanarra (kijelölöm átnevezésre majd ENTER-t nyomok), mert akkor hibát írt, hogy van már ilyen nevű fájl. ESC, és maradt a két egyforma. Két mp3 volt, mindkettő hibátlanul működött. Hogy hogy csináltam, nem tudom.
Viszont a minap olyat találtam Google Maps-ben, ami egyértelmű bizonyíték arra, hogy az oroszok már a spájzban vannak. Kár, hogy ma már nem tudtam reprodukálni. Tegnap sikerült többször is...Továbbá myvipen is sikerült -1 értesítést produkálnom...
Kép3Nagyon PRO-nak érzem magam

-
válasz
,,no name"
üzenetére
Azt ugye tudod, hogy van Mr. Bean rajzfilmsorozat is?
-
puttputt
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Стахано Vишта 347% Editon TM

Az még az azelőtti, x86-os (32bites) Vista .OLD könyvtára volt, tehát annak a beállításai, Program Files könyvtára, stb.
Nem értem miért, mert elviekben azon is csak a szimpla win volt fent, semmi egyéb plusz. -
Стахановишта... hehhehh.. ez tetszik.

Milyen Vista verzió ez?
Mármint aminek a letörlése 347%-os túlteljesítést igényel?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
puttputt
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Pontosan ezért nem volt szimpi... sokkal többet ki lehetett volna hozni a témából.
Mobilra egész jó kis Java játékok vannak róla, autós-platform... -
puttputt
őstag
válasz
,,no name"
üzenetére
Pontosan.
Egy ismerős gépére telepítettem fel.
Nekem, személy szerint nem szimpatikus, de nem is én játszom vele.
Írj egy cikket róla, háta meggyőzöl.
-
Peter Kiss
őstag
6% Gratis!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak miheztartás végett, hogy tudjuk hol a helyünk (Ruszkijában). 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)