Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ntomka

nagyúr

válasz Sk8erPeter #275 üzenetére

Az szinkronizációval azért nem foglalkoztam, mert nem sokkal azelőtt, hogy nekifogtam, kezdtek el arról értekezni, hogy legyen alapból ilyen API a kiegészítőknek: [link]. Csinálják, bár egyelőre a tervezési fázisban járnak ahogy nézem, mert nincs megjelölve verzió amikorra kész lesz.

A kiegészítő valóban szinkronizálódna így több böngésző között, persze most azért nem megy így, mert a Google szimplán letiltotta ezt a dolgot nem galériabeli kiegésztők számára, számomra teljesen érthetetlen módon, merthogy biztonsági értelme ennek nulla, az is biztos.

Az elvi megfontolásomra még nem kérdezett rá nyíltan senki: 5 dodót kell azért fizetni, hogy feltölthessek oda valamit. Szerencsére 1k pezetát még megengedhetnék magamnak, nem ez tart vissza, de pofátlanságnak tartom, hogy fizessek azért, hogy megosszak valamit, amit szórakozásból írtam (ami nem két napba telt), és az másoknak is örömet okoz. Talán pont emiatt a sáp miatt nem engedi szinkronizálni böngészők között a google a nem galériás kiegészítőket.

Új hozzászólás Aktív témák