- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #275 üzenetére
Az szinkronizációval azért nem foglalkoztam, mert nem sokkal azelőtt, hogy nekifogtam, kezdtek el arról értekezni, hogy legyen alapból ilyen API a kiegészítőknek: [link]. Csinálják, bár egyelőre a tervezési fázisban járnak ahogy nézem, mert nincs megjelölve verzió amikorra kész lesz.
A kiegészítő valóban szinkronizálódna így több böngésző között, persze most azért nem megy így, mert a Google szimplán letiltotta ezt a dolgot nem galériabeli kiegésztők számára, számomra teljesen érthetetlen módon, merthogy biztonsági értelme ennek nulla, az is biztos.
Az elvi megfontolásomra még nem kérdezett rá nyíltan senki: 5 dodót kell azért fizetni, hogy feltölthessek oda valamit. Szerencsére 1k pezetát még megengedhetnék magamnak, nem ez tart vissza, de pofátlanságnak tartom, hogy fizessek azért, hogy megosszak valamit, amit szórakozásból írtam (ami nem két napba telt), és az másoknak is örömet okoz. Talán pont emiatt a sáp miatt nem engedi szinkronizálni böngészők között a google a nem galériás kiegészítőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest