Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
addikt
LOGOUT blog (1)

Az oldal mentve, hogy visszataláljak.

Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!

(#2) ergoGnomik


ergoGnomik
tag

Valaki tudna segíteni értelmezni azt a tömény nátha és Telekom színű két görbét? A szerző biztos ami biztos alapon olyan ábrákat mellékelt, amin különbözik a skálabeosztás és az ábrázolt tartomány, ráadásul a referencia görbe is el van tolva a két kép között. (Hogy azt már meg se említsük mennyivel jobb lett volna ez a kettő egyben!) Annyit sikerült kivennem, hogy csökkentette az általános hangnyomás szintet a vizsgált tartományban. Viszont bármennyire is más a két színes vonal, nem látom hogy érdemben közeledett volna a kalibrált a feketéhez. Nekem ökörh.gyozás mindkettő. Mi itt a truváj?

(#3) proci985 válasza ergoGnomik (#2) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

REWnél elmászik a skála, amit később vettem észre: Adott pillanatban csak egy frekvenciát állítottam és mértem utána, validálni, hogy koncepció szinten működik az eljárás, utólag nézve tényleg elég nehéz volt kivenni, hogy mit csináltam.

Updateltem a képet és a leírást, remélem így érthetőbb.

Ja igen: Nem célom bemutatni, hogy kb két órányi REWezés után tökéletesen be tudok kalibrálni egy 5.2.4es rendszert, mert ez nem sikerült. Viszont egyben guideot nem nagyon láttam a neten bemutatni lépésenként, hogy hogy lehet az eszközöket összehangolni.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.