Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
...elég sokan utálják is (pl én), mert ha egyszer valami címet elb*sztál, akkor onnan többet ki nem jön. gondolom nem valami plain text file, hogy lehessen bármit is csinálni vele.
az outlook-exchange a word után a világ szégyene, akármennyire is verik a mellüket egyesek, hogy milyen csudajó.
asszem az egyik halloween-iratnak is az egyik sarkpontja volt, hogy az exchange-et direkt olyanra írják, hogy bonyolult legyen linux klienst csatolni.
mindettől függetlenül hasznos tudni a nk2 varázslatról.
-
ddekany
veterán
Nem tudom, de nekem CD-ről sem ment fel Win7 32 bitre a CS2. Kompatibilitási móddal sem. Persze nulla hibaüzenet, csak visszatekeri a végén a telepítést, hogy jaj nem sikerült. Persze ettől még simán lehet, hogy a 7.0-es megy. Sőt, fogadok, az megy, a CS2 meg nem, mert az már túl új...
Amúgy a számítástechnika csődje témakörben... ha valamitől én már sikítógörcsöt kapok, hogy a programozók (kivéve persze engem...
) nem ismerik a hibaüzenet fogalmát. Agyrém, hogy jobbára olyan üzeneteket adnak a programok, hogy "Nem sikerült belépni a tartományba", meg "A telepítés sikertelen", stb., de azt nem mondja az isten barma, hogy miért. Pedig a program szükségszerűen "tudja", hogy mely lépésnél dobódott kivételt és miféle, szóval ugyan mért nem lehet ezeket közölni? Segítene ám néha...
Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani... Gyerekcipőben jár még ez a szakma nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- LG LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nem ismerik a hibaüzenet fogalmát. Agyrém, hogy jobbára olyan üzeneteket adnak a programok, hogy "Nem sikerült belépni a tartományba", meg "A telepítés sikertelen", stb., de azt nem mondja az isten barma, hogy miért. Pedig a program szükségszerűen "tudja", hogy mely lépésnél dobódott kivételt és miféle, szóval ugyan mért nem lehet ezeket közölni? Segítene ám néha...
Mondjuk sokszor azért is elmarad ez, mert a mai primitív programozási nyelvekkel még gyakran elég sok plusz sallang ezt megoldani... Gyerekcipőben jár még ez a szakma nagyon.