- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
"A melóhelyen már 2 zsír új gépet újra kellett raknom, amiken jogtiszta Win7 volt, mert indítás közben kék halált dobott, és utána többet el se indult.
Mindezt úgy, hogy fel lett telepítve, és senki nem használja.
Az apróbb gondok meg mindennaposak"ilyenkor mindig csodálkozok, én 8 hónap után azért kellett újra raknom, mivel HDD-t SSD-re cseréltem. Különben nem kellett volna. Win7 ki se tudtam nyírni, alapplapcsere,más chipset,és gyártó, de normál módban elindult a win7. Kékhalált nálam a vram hibás vga okozott előszeretettel, mióta ki lett dobva nem is találkoztam a kékképernyővel.
Mindig csodálkozok, hogy hal másoknak csakúgy a win7Ubunta nálam csak a szívást jelentette! Kicsit utánanéztem,mikor is volt fent, Ubunta 9.04 akkor jött ki ez a változat, és frissített is a korábbi verzióról, ami a partición csücsült.
Akkori próba semmilyen szinten nem győzött meg, hogy ez használható vmire, új HDD-vel ment a felejtésben.
nemsokára kijött a win7,ami nekem a tökéletes lett, jóideig tuti maradXp az sokkal kényesebb volt, tényleg képes volt ugy meghalni, hogy semmi ok nem volt. win7 két éve van, minden bekapcs-kikapcs, mindenfélét telepítek rá de csak kétszer volt rendszer ujratelepítés, de mindig hardveres változtatás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest