- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln Osir
csendes tag
Köszönöm a cikket! Jó volt olvasni.
-
menthix
tag
Sem hosszú válaszidőt, sem beviteli problémákat nem észleltem az enyémmel, lehet velem van a baj, hogy nem nyomok le egyszerre 5 gombot
Kopás mindössze a bal tenyérnél a csuklótámasznál fordult elő, gombokon nem.
Lehet, hogy egy kínai darabot fogott ki a kedves cikkíró -
SemperFi
tag
Hát nem, t'om. Én soxor beszívom, hogy billentyű lenyomás egérgomb kombóval nem megy. Aztán már csak fexem a földön és várom a re-spawn-t...
Nekem egyébként nagyon bevált a Logitech MX-518 gamer egere. Kényelmes, kézre eső kis rágcsáló. A billentyűvel szemben meg tényleg fontos a halk nyomogatás. De ezek a szilikonlamellás cuccok - ma melyik nem az? - sz'tem elég halkak.
Érdekes, a világítás. Hát nekem ez is döbbenet. Bakker, melyik bolygóról is jöttem?
-
ViZion
félisten
Helló!
Nekem egy multimédiás Genius bill. van, PS2-es csatis.
Van, aki azt mondta, h az USB-s billentyűzeteknek nagyobb a késleltetése... háát nem tudom, olyanom még nem volt. erről Te tudsz vmit?A sok billentyű lenyomása egyszerre az probléma...
Nálam mindíg tab-shift-caps-ctrl-alt van használva... lehet ez a baj, ezek a gombokegyütt nem szeretnek lenyomva lenni, pl. tab-caps és a wasd mellé mást nem lehet kombózni, mert "nem látja".Nézelődtem, h mit lehetne, még nem találtam megfelelőt... miért nem gyártanak külön játékhoz CSAK a szükséges billentyűkkel cuccot?
PL. lenne ugye WASD, meg nagyobba a QE, alatta YXC nagyban, a bal oldalra meg másik gombok lennének sorba rakva, nem atab, stb... illetve felül számok, és az F1-12-ig, de normálisabban elosztva.Nekem nagyok a gombok, ami jó gépelésnél, de pl. gugolásból gránátot dobni (7-es gomb ugye
), na az esélytelen.
Keresgélek, majd ide dobom, ha lesz vmi ígéretes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2009 Karácsonyán jött az ötlet, hogy jól jönne egy új billentyűzet, ami kényelmes, nem drága ráadásul világít is....
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lightyear - befektetési app
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest