- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincoln Osir
csendes tag
Köszönöm a cikket! Jó volt olvasni.
-
menthix
tag
Sem hosszú válaszidőt, sem beviteli problémákat nem észleltem az enyémmel, lehet velem van a baj, hogy nem nyomok le egyszerre 5 gombot

Kopás mindössze a bal tenyérnél a csuklótámasznál fordult elő, gombokon nem.
Lehet, hogy egy kínai darabot fogott ki a kedves cikkíró
-
SemperFi
tag
Hát nem, t'om. Én soxor beszívom, hogy billentyű lenyomás egérgomb kombóval nem megy. Aztán már csak fexem a földön és várom a re-spawn-t...
Nekem egyébként nagyon bevált a Logitech MX-518 gamer egere. Kényelmes, kézre eső kis rágcsáló. A billentyűvel szemben meg tényleg fontos a halk nyomogatás. De ezek a szilikonlamellás cuccok - ma melyik nem az? - sz'tem elég halkak.
Érdekes, a világítás. Hát nekem ez is döbbenet. Bakker, melyik bolygóról is jöttem?

-
Helló!
Nekem egy multimédiás Genius bill. van, PS2-es csatis.
Van, aki azt mondta, h az USB-s billentyűzeteknek nagyobb a késleltetése... háát nem tudom, olyanom még nem volt. erről Te tudsz vmit?A sok billentyű lenyomása egyszerre az probléma...
Nálam mindíg tab-shift-caps-ctrl-alt van használva... lehet ez a baj, ezek a gombokegyütt nem szeretnek lenyomva lenni, pl. tab-caps és a wasd mellé mást nem lehet kombózni, mert "nem látja".Nézelődtem, h mit lehetne, még nem találtam megfelelőt... miért nem gyártanak külön játékhoz CSAK a szükséges billentyűkkel cuccot?
PL. lenne ugye WASD, meg nagyobba a QE, alatta YXC nagyban, a bal oldalra meg másik gombok lennének sorba rakva, nem atab, stb... illetve felül számok, és az F1-12-ig, de normálisabban elosztva.Nekem nagyok a gombok, ami jó gépelésnél, de pl. gugolásból gránátot dobni (7-es gomb ugye
), na az esélytelen.
Keresgélek, majd ide dobom, ha lesz vmi ígéretes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), na az esélytelen.