Új hozzászólás Aktív témák

• Dominó85

addikt

válasz petymeg #23 üzenetére

Csak megsúgom drága barátom, hogy a Samsung, Sony, Apple és hasonlóan "márkás" társaik is Kínában, kínai alkatrészből vannak összerakva. Nem hiszed? Bazz akkor szedd le a telód hátlapját és olvasd el mi van ráírva: Made in China, Assembly in China. Nem tudom ti hol a rákban éltek, de ma már csoda ha valami Kínán kívül készül el... Csak még egy példa: 2008-ban vettem egy Panasonic TZ6 kompakt fényképezőgépet a Panasonic áruházban (Made In Yippon, gyengébbek kedvéért Japán, Assembly in szintén Japán). 2011-ben új modell után kutakodtam és láss csodát a TZ6 még kapható volt, DE... már Made in China, Assembly in China. A vicc az, hogy elvileg nem történt revízió váltás, mégis az MM-be bevitt digitális mérleg majd 100 grammos eltérést mutatott úgy, hogy mind a kettőben volt aksi (az enyém volt a nehezebb)... Hát no comment. Szóval nem kell itten nyalizni a nevesebb gyártók hátsó felét. Ugyanazokat az alkatrészeket 3-4x áron kapod meg Samsung, Sony stb logóval, mint a Thl, Zopo, Jiayu logósat. Részemről a téma lezárva. Nem etetetem feleslegesen a trollokat...

zyzz
    Jiayu JY-G3 cikk a Logout oldalamon. ;)
    A PH lapcsalád nem cikkezné le a G3-mat. Anno amikor megírtam a cikket a telefon kézhez vétele után, az egyik házigazda igencsak felkapta a vizet (mire föl?), hogy megkértem tegyék ki logout vezércikkbe az irományomat... Nem a lapcsaládnak nem érdeke, hanem a "márkázott" gyártóké, hogy ne tudjon az ember fia a kínai minőségi telókról. Ugyanis nevetséges áron kaphatsz igen korrekt minőséget (akár szürkén ÁFA nélkül, akár ÁFA-val terhelve). Nyilván hazai support nincsen hozzájuk, max pár tucat kreatív PH-s (az ilyenek lendítik előre a fejlődést) akik fordítanak, főznek és fejlesztenek (ingyen!).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés