- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonny86
újonc
Én 08 körül kezdtem a cod2 -t, de akkor még elképesztően pörgött, de még 2010 -ben is, bár akkor már tényleg kezdett lejtmenetbe menni.
De még olyan 14 körül is bőven aktív volt önmagában, sok szerver volt, sok játékos, persze bőven nem annyi, mint korábban.
De még a mai napig el lehet vele játszani, semmi akadálya, csak nagyon szerverek között már nem lehet választani. -
sketchifun
senior tag
Cs 1.6-tal nyomtam szintén, Steamen 3000 óra, és legalább ennyi nonsteam játékidőm is van.
Sokszor voltunk lanon is, BECUP, ICL, egész jó eredményekkel. Meg a rengeteg pubolás..
Aztán széthullott a csapat, kb 2011 környékén, sok ember eltűnt, így nem volt értelme folytatni.
-
szupermacs
veterán
A CS videó rettenet király, gratulálok hozzá!
Valamiért nekem ezek a stílusú lövöldék nem jöttek be. Próbálkozom mostanában BF
C2-vel és BC1-gyel, de nem az én műfajom. Cs 1.6-ot toltam egy időben és most kipróbáltam a GO-t, de maradok a hentelős aréna shootereknél. Mindig is Q3 és UT fan voltam. Azok jobban mennek. Berakok valami zúzós zenét és szórom az áldást.
Mindig csodálkoztam, hogy mások az ilyen lassabb, taktikázósabb játékokat kedvelik lövöldéből (na jó, tegnap raktam fel újra az ET:QW-t).
-
Zicokuka
senior tag
Cod2 azért 2012ig éldegélt.Nekem mai napig favorit.
(Zico)
-
AllTheBest
őstag
válasz
alkatraz3000 #1 üzenetére
Ha nagyon nem akarna szépen menni, akkor ajánlom ezt a videót, egész sokat ki lehet hozni a játékból
[link]
-
alkatraz3000
senior tag
Érdekes, én 5 év után tegnap ültem le ujra FPS-ezni. Nyomtam egy l4d2-t haverral, ma megnézem a CSGo-t. Bár csak egy üzletinotim van hergelve, remelem a cs menni fog. Eddig kizárólag az 1.6-al toltam. Jó érzés volt elővenni a 10 éves razer egeremet, ami mára full retek, és csúnyácska, de tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parfüm topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy óra, két rendszer
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest