Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apu mesélt néha a meg nem valósult terveiről. Azzal magyarázta, hogy "anyátok nem hagyta" Valóban hallottam anyutól, hogy "ne költsd el a pénzt!"
Mondhatnék persze saját példát is: Van a falu határában egy kőbánya. Megálmodtam, hogy - ha már a tsz nem műveli - kibérelném, vagy ha lehet, megvenném. Idáig jutottam, hiszen pénzem soha semmire nem volt. Működik a bánya. Épült rá egy feldolgozó üzem, de nem az enyém. Más meg is valósította, nem csak megálmodta. -
Vakegérke
félisten
Bennem nem volt ennyi energia. Majrés voltam, nem mertem vállalkozni, pedig adott volt egy eladó billencs IFA, amelynek megvételéhez kölcsönt is tudtam volna szerezni. No de aztán mi van, ha nem jön be a buli, de a kölcsön részleteit fizetni kell?
Zsoltnak sikerült. Megdolgozott érte, megérdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- Acer Swift SFX14-73G 3K OLED érintő Ultra 7 255H Nvidia GeForce RTX 5060 512GB 16GB gar
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest