Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apu mesélt néha a meg nem valósult terveiről. Azzal magyarázta, hogy "anyátok nem hagyta" Valóban hallottam anyutól, hogy "ne költsd el a pénzt!"
Mondhatnék persze saját példát is: Van a falu határában egy kőbánya. Megálmodtam, hogy - ha már a tsz nem műveli - kibérelném, vagy ha lehet, megvenném. Idáig jutottam, hiszen pénzem soha semmire nem volt. Működik a bánya. Épült rá egy feldolgozó üzem, de nem az enyém. Más meg is valósította, nem csak megálmodta. -
Vakegérke
félisten
Bennem nem volt ennyi energia. Majrés voltam, nem mertem vállalkozni, pedig adott volt egy eladó billencs IFA, amelynek megvételéhez kölcsönt is tudtam volna szerezni. No de aztán mi van, ha nem jön be a buli, de a kölcsön részleteit fizetni kell?
Zsoltnak sikerült. Megdolgozott érte, megérdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest