Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apu mesélt néha a meg nem valósult terveiről. Azzal magyarázta, hogy "anyátok nem hagyta" Valóban hallottam anyutól, hogy "ne költsd el a pénzt!"
Mondhatnék persze saját példát is: Van a falu határában egy kőbánya. Megálmodtam, hogy - ha már a tsz nem műveli - kibérelném, vagy ha lehet, megvenném. Idáig jutottam, hiszen pénzem soha semmire nem volt. Működik a bánya. Épült rá egy feldolgozó üzem, de nem az enyém. Más meg is valósította, nem csak megálmodta. -
Vakegérke
félisten
Bennem nem volt ennyi energia. Majrés voltam, nem mertem vállalkozni, pedig adott volt egy eladó billencs IFA, amelynek megvételéhez kölcsönt is tudtam volna szerezni. No de aztán mi van, ha nem jön be a buli, de a kölcsön részleteit fizetni kell?
Zsoltnak sikerült. Megdolgozott érte, megérdemli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest