- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probber
őstag
Hát ez egy hatalmas sztori!
-
Vakegérke
félisten
válasz
moonlight115 #11 üzenetére
Az én vörösboros pörköltem az is ette kétpofára, aki viszolygott a boros felöntéstől.
Kár, hogy bár tudok főzni, magamat nem kényeztetem. Lustaság az oka.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes lenne, ha a pásztorból készülne az ebéd.
Részemről úgy készítem, hogy marhalábszárból pörkölt jó sok hagymával, pirospaprikával, őrölt borssal, és amikor már majdnem kész, akkor rakom bele a felkockázott krumplit. Ekkor már természetesen meg is van sózva szájíz szerint. Mennyiségtől függően zöldpaprika szeletek is vannak benne, és nem sajnálom a fokhagymát sem. Elengedhetetlennek találok néhány macskapöcsű paprikát, éppen annyit, hogy csípjen, de ne marjon.
Régi trükk.
Amikor már a hús rotyog a fazékban, lábosban, kondérban pirospaprikás, fokhagymás, macskapöcsű paprikás, zöldpaprikás, megsózott alapon, addig forgatom, míg "kifehéredik". Hideg vízzel épphogycsak felöntöm, masszírozom tovább. Mikor már zsírjánál tart, ismét egy kis víz. Ezt cirka háromszor megismétlem. Lehet, hogy közben kicsit odakap a husi, de hogy a szaft fincsi lesz, az biztos.
Na, ekkor zuttyantom bele a krumplit, időnként átforgatom, és csak akkor öntöm fel vízzel, amikor már vagy üveges, vagy odakaptak a csücskei. -
potyautas
tag
válasz
Thunderzolee #4 üzenetére
Ettem én is cseh gulas-t. Ne mondjátok senkinek, de szerintem veri a magyar változatot. A magyar gulyásleves, krumplileves disznóhússal, míg a cseh gulas marhapörkölt. Attól speciális, hogy knédlivel kell tunkolni.
-
Tutu7030
veterán
-
De legalább ízlett is?
Ilyenkor össze lehet hasonlítani a magyar verzióval. -
potyautas
tag
Örülök, hogy tetszett. Pedig nem is sikerült olyan jól visszaadnom, mint ahogy Ágnes mesélte.
-
Vakegérke
félisten
Sikerült megnevettetned. Aranyos történet.
-
moonlight115
őstag
Ez tetszett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest