Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Statikus

senior tag

válasz #56573440 #3439 üzenetére

Akkor lehet rosszul kérdeztem.

Tudom, hogy jelenleg nincs eszköz, ami a Panasonicon megjelenítené azt, amit eddig sem játszott le. Tehát a hiányosság a tévében van és erőlködhetek szoftverrel, nem lesz jó.

A Samsung szinte mindent lejátszik, azzal nincs bajom.

Ezek alapján azt kell mondjam, hogy a Pana szuper okostévé egy rakás szar, azt nem tudom mire használható, mert hálózatos filmezésre nem.

Köszi az infokat.

Még valami. Mi az, hogy ha a tv tudja a cecet, azt a kijelző mögé dobom és a tv távval vezérelem? Mutass ilyen eszközt légyszi.

Köszi

• Statikus

senior tag

válasz apezka #3436 üzenetére

Egy fontos info kimaradt.
    DLNA-val, mindenféle spéci tévés app nélkül használom, annyira nem újak a készülékek.

Mint írtam, a szervert is csak keresi Synologyn a PLEX appra klikkelve.
    Hol tudom beállítani a megosztandó mappát? Van egy mappa a NAS-on, amit létrehozott, engedélyeket is adtam neki, de abban nincsenek video, Photo, audio mappák.

Nem szeretnék külső lejátszót kapcsolni a tévéhez, a kényelem volt a cél, NAS-ról mindent elérjen és lejátsszon. Samsunggal évekig nem volt gond. A Pana az első perctől problémás, nem mindent játszik, ezért kezdtem el PLEX-el próbálkozni, eddig hiába.

Nincs semmi extrém igény, játssza le a filet. :) Nem kell külön feliratot kezelni, nem kell DVD borító, semmi. Max annyi, ha a konténerben van több hangsáv, tudjak váltani köztük, ugyanez a belső feliratra is igaz.

• Statikus

senior tag

Sziasztok,

van egy Synology 214 NAS-om, Samsung és Panasonic LAN tévém.
    A Synology gyári Media serverével a Samsung szinte mindent lejátszik, a Panasonic szinte semmit, nagyon finnyás. Sem iso, sem bizonyos mkv nem megy.

Kérdeni szeretném, hogy, ha PLEX-et használnék a NAS-on, azzal megoldódhatnak a problémák? Le fog játszani a Panasonic tv iso és több mkv filet?

Esetleg semmi köze a media servernek ahhoz, hogy a tv mit játszik le és mit nem?

Felpróbáltam a PLEX-et, települt és ennyi. Ráklikkelve az ikonjára nem indult. Port forward megoldotta, elvitt egy kezdőlapra, ahol nem ismeri fel a NAS-t, csak keresi.

Jelenleg itt tartok, van értelme tovább szenvedni, vagy nem fog menni a Panasonicon a PLEX miatt több video?

(valami alternatív megoldás lenne, vagy dobjam ki a "szar" Panasonicot...)

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés