Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
lájk.
meg lehet lenni közösségi oldalak meg mindenféle instant msgk nélkül, csak maillel, viszont az élőben összefutunk néha sajnos nem annyira egyszerű. pl ha ezer kmes távok vannak a beszélgetőpartnerek között. mailben meg elég nehéz hanggal és videoval beszélgetni.
blogokról meg: nem értettem a dolgot egy ideig... mmint ilyen személyes blogokat fel nem bírtam fogni. ott világosodtam meg, amikor felfedeztem a célirányosakat:logouton van pár tényleg zseniális bejegyzés, és általában eléggé gyakran lehet itt találni gyönygszemeket. a ph!n nincs lehetőség egy éves tartóstesztet írni pl egy házról, ellenben egy blogon... és a dolognak lehet értelme.
Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Videó stream letöltése
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest